2018 Ford Mustang Özellikleri Belli Olmaya Başladı

2018 Ford Mustang, gelecek senenin ikinci çeyreğinde örtüsünü kaldıracak.
16-08-2017 09:53 - 22835 Okundu

İnternet üzerinden sızdırılan bir belgede 2018 Ford Mustang' in Avrupa pazarında hangi özellikler ile satışa sunulacağı yazıyor.Ayrıca Ecoboost ve gt modellerinin arasındaki farklar da bu belgede yer alıyor.

Üç şeritli DRL'ler standart olarak Avrupa versiyonunda yer alacak.Ayrıca dijital gösterge paneli de yine standart olarak 2018 Ford Mustang' in özellikleri arasında yer alacak.Bu iki donanım Amerika pazarında ise opsiyon dahilinde araca ekleniyor. 

GT versiyonda V8 ünite yer alıyor. 5.0 litrelik motor ile Mutang GT 421 hp güç üretebilecek.Yollara ise Michelin lastikler ile tekerlek basacak.Ecoobost versiyon ise birkaç HP güç kaybediyor.Fakat tork konusunda GT' den daha fazla bir performansa sahip.

Dörtlü egzoz çıkışları ve aktif egzoz sistemi de 2018 Ford Mustang GT' de standart olarak verilecek.Amerikan versiyonda yer alan led farlar, sis lambaları, ön çarpışma uyarı sistemi, şerit takip sistemi, arka park sensörleri, ısıtmalı direksiyon simidi ve deri orta konsol standart olarak verilirken, bu özelliker Avrupa' da opsiyon listesinde yer alacak.

Türkiye'de de satışa sunulacak olan 2018 Ford Mustang, belli showroomlarda kendine yer bulacak.