2018 Honda City Özellikleri Açıklandı-Fiyatı Ne Olur

2018 Honda City, Temmuz ayıında Japonya' da satışa sunulacak.
13-05-2017 08:21 - 14116 Okundu

Honda Japonya, Temmuz ayında satışa çıkaracağı yeni City' nin görsellerini ve bazı özelliklerini açıkladı.

Dış tasarımda daha karizmatik bir tasarıma kavuşan 2018 Honda City,  yeni led farlar, sis farları, 16 inçlik çift tonlu alaşım jantlar, led stop lambaları ve yeni sportif tasarımı ile dikkat çekiyor.Ayrıca yeni mavi gövde rengi  modele farklı bir hava da katmış.

İç tasarımda ise yeni bilgi-eğlence sistemi, yarı deri koltuk döşemeleri ve siyah aksanları ile gayet şık gözüküyor.Güvenlik sistemlerinde ise cruise kontrol, şerit takip sistemi, çarpışma uyarı sistemi ve acil fren sistemi gibi özellikler bulunuyor.

Modelin kaputunun altında ise 1.5 V-TEC benzinli motor ile kombine edilen elektrikli motor yer alacak.Bu motor benzinli ünitesi ile 108 hp güç ve 134 nm tork üretebiliyor.Elektrikli motor ise 29 beygir güç ve 160 nm' lik bir katkı yapıyor.Bu ünitenin vites seçeneği ise 7 ileri otomatik olacak.

Fiyatı ve Türkiye' de satışa sunulup sunulmayacağı belli olmayan model, Türkiye' de satışa çıkarsa büyük ihtimalle Honda civic modeline göre daha ucuz olacaktır. Eğer yeni City , ülkemizde satışa sunulursa, 75 bin TL dolaylarından satışa sunulabilir.

Yeni City' nin görsellerini  buradan ya da aşağıdan inceleyebilirsiniz.