2018 Honda CRV Hibrit Özellikleri Ne Olacak

Yeni hibrit model, Almanya' da tanıtılacak.
05-09-2017 12:02 - 20655 Okundu

Honda, Avrupa'daki cr-v ailesinde bazı ciddi değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.Bu kapsamda da yeni CRV hibrit versiyonunu Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtacak.

2.0 litrelik i-VTEC dört silindirli Atkinson benzinli motor, elektrikli motor ve ayrı bir elektrik jenaratörü ile hayata geçirilen CRV hibrit projesi, üç farklı motordan güç alacak.

Geleneksel bir şanzımana ihtiyaç duymayan hibrit sistem, kendi içinde torkun düzgün bir şekilde aktarılmasını sağlayan dişlilere sahip.

Ayrıca i-MMD (Akıllı Çoklu Modlu Sürüş) sistemi yakıt ve elektrik enerjisini en iyi şekilde nasıl kullanacağını belirliyor.EV, Hibrid ve Engine sürüş modları ile ihtiyaç duyulan sürüş modu kullanılabiliyor.

Tasarım olarak da biraz daha gelişmiş ve sportif bir çizgilere sahip olan 2018 Honda CRV Hibrit,  selefine göre daha geniş tekerleklere, motor kaputuna ve keskin çizgilere sahip.

Önümüzdeki yıl satışa sunulacak olan yeni hibrit model, ayrıca 1.5 VTEC motor ile de satışa sunulacak.Bu motor 6 ileri manuel ve otomatik vites seçeneklerine sahip olacak.