2018 Kia Stonic Fiyatı Almanya’da Açıklandı

Yeni crossover, Hyundai Kona ile benzerlik gösteriyor.
14-09-2017 11:32 - 16799 Okundu

Kia’ nın yeni suv modeli Stonic’ in Almanya başlangıç fiyatı belli oldu.Yeni Stonic Kia için her geçen gün biraz daha büyüyen suv segmentte önemli bir model.Rakipleri arasından omuz genişliği ile sıyrılan 2018 Kia Stonic, 352 litrelik bagaj hacmi ile de fark yaratıyor.Ayrıca arka yolcular için yeterli diz mesafesi de sunuluyor.

İç mekanda ise çok sayıda kişiselleştirme seçeneği bulunuyor. Yeni model aynı zamanda oldukça akıllı. IOS ve Android sahibi telefonlar ile bağlantılı bilgi-eğlence sistemi bulunan Stonic, Türkiye pazarında da ilgi görecek bir model olacaktır.

Her müşterinin ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir motor skalası sunmaya hazırlanan Kia Stonic, başlangıç motoru olarak 1.0 litrelik Kappa II ünite veriyor.Tork seven kişiler ise 1.6 CRDi turbo dizel üniteyi tercih edebilirler.

 

Almanya’daki fuarda örtüsünü kaldıracan ve kamuoyu ile buluşan model, Almanya pazarında 15.790 Euro’ dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak.Almanya’da en çok satan suv modeli Renault Captur’ dan 200 dolar daha ucuz olan Stonic, bakalım pazardan nasıl bir pay alacak.