2018 Kia Stonic SUV Görselleri, Fiyatı Ne Kadar Olur

Kia, yeni crossover modelini Eylül ayında tanıtacak.
20-06-2017 08:11 - 15124 Okundu

Hyundai Kona' nın tanıtılmasının ardından şimdi de kardeş marka Kia, yeni crossover modeli Stonic için tanıtım çalışmalarına başladı.

Yayınlanan görsellere baktığımızda , modelin ön kısmında klasik Kia tasarımını görüyoruz.Her ne kadar farklı markalar olsa da Yeni Stonic' te Hyundai Kona izleri de görülüyor.Gövde rengi ve tavan rengini farklı tutan Kia, yan aynalarda da tavan rengini kullanmış. Ayrıca jant tasarımının modele yakıştığını da söyleyebiliriz.

Dış tasarımdan iç tasarıma geçerken Kona modelinden farklılıkar olduğunu görüyoruz.2018 Kia Stonic, farklı gösterge tablosu ve döşemeler ile gelecek.

Yakın zamanda Stonic ile ilgili remi ayrıntılar paylaşılacaktır.Fakat bu modelin ölçülerinin Kona ile aynı olmasını bekliyoruz. 4165 mm uzunluk, 1800 mm genişlik ve 1550 mm yükseklik.Dingil mesafesi ise 2600 mm.

Tasarımda ve ölçülerde olduğu gibi motor seçeneklerinde de benzerlikler olacak.147 beygirlik 2.0 litrelik motor ve 175 beygirlik 1.6 litrelik turbo motorlar Yeni Stonic' in motor seçenekleri arasında yer alacaktır.

Modelin fiyatı bize göre Türkiye'de 80 bin TL dolaylarında olacaktır.Sportage modelinin fiyatlarınıın 88 bin TL' den başlamasından dolayı böyle bir tahminde bulunduğumuzu da belirtelim.

Yeni Stonic görsellerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.