2018 Mercedes X Serisi Tanıtıldı-Fiyatı Ne Kadar

Yeni pick up modeli örtüsünü kaldırdı.
19-07-2017 08:02 - 22612 Okundu

Pick up pazarındaki rekabet giderek kızışıyor. Geçtiğimiz sene Renault Alaskan ile yeni bir üye daha kazanan kamyonet pazarı, şimdi de premium bir pikap modeli ile ivme kazanacak.

Nissan Navara-Renault Alaskan modellerinin temeli olan platform üzerinde geliştirilen yeni Yeni X Serisi, geçtiğimiz sene konsept olarak tanıtılmıştı.Şimdi ise üretim modeli ile karşımızda olan yeni pikap, heybetli görünümü ve büyük ön panjuru ile dikkat çekiyor.Ayrıca siyah korumalar bulunduran tamponu, geniş biniş basamakları, ince tasarımlı stopları ve tamponları ile de farklı bir model olduğunu kanıtlıyor.

İç bölümde büyük bir ekran ve büyük hava çıkılşları ile dikkat çeken X Serisi, diğer Mercedes modellerinde gördüğümüz bir tasarım ile bizi karşılıyor.

2018 Mercedes X Serisinin kalbinde de motor olarak bilindik bir ünite bulunuyor. 2.3 litrelik dizel üniteyi Rneula-Nissan gurubundan biliyoruz.163 hp ve 190 hp üreten iki seçenek ile yollara çıkacak olan model, benzinli cephesinde ise 165 hp üretebilecek.

Vites seçeneklerinde ise 6 ileri manuel ve 7 ileri otomatik şanzıman yer alıyor.

2018 X serisi pikap fiyatı henüz açıklanmasa da böyle bir modelin Türkiye pazarında düşük bir fiyat sahibi olmayacağını biliyoruz.Volkswagen Amarok modelinin bir adım önünde olan yeni model, büyük ihtimalle 250 bin TL dolaylarından satışa sunulacaktır.

MODELİN TÜM GÖRSELLERİNİ AŞAĞIDAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.