2018 Mitsubishi Eclipse Cross Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Fiyat ilk olarak İngiltere pazarı için belli oldu.
22-09-2017 08:36 - 15576 Okundu

Ocak ayından itibaren satışa sunulacak olan 2018 Mitsubishi Eclipse Cross, İngiltere pazarına 21.275 Sterlin' den başlayan fiyatlar ile giriş yapıyor.

163 hp ve 250 nm tork üreten 1.5 benzinli ünite ile satışa sunuluyor.Bu ünite 6 ileri manuel şanzıman ile eşleştirildi.Ayrıca yeni bir sistem ile Sport moduna geçilerek daha seri vites değişimleri de yapılabiliyor.

Ayrıca, iki ve dört tekerlekten çekiş sistemi ve Otomatik, Kar ve Çakıl-Kum modları ile yolun koşullarına göre seçim yapılabiliyor.

Diğer özellikler ise dokunmatik ekran, Apple CarPlayi Androdi auto, arka görüş kamerasıi altı hoparlörlü DAB radyo, cruise control, klima, led drl'ler, bluetooth, 16 inç alaşım janatlar ve ısıtmalı yan aynalar.

Bir üst donanım paketinde ise 18 inç alaşım jantlar, bir heads-up ekran, ısıtmalı ön koltuklar, ön ve arka park sensörleri, ikili bölge klima kontrolü, anahtarsız giriş ve çalıştırma , elektrikli katlanır kapı aynaları, gümüş yan eşikler yer alıyor.Bu paketin fiyatı ise 22,575 Sterlin' den başlıyor.

Yeni modelin Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz belli değil.Fakat fiyatların 100 bin TL üzerinde olacağına kesin diyebiliriz.