2018 Mitsubishi Xpander Özellikleri Açıklandı

Mitsubishi, yeni modelini tanıttı.
13-08-2017 10:14 - 16543 Okundu

Endonezya’ nın Jakarta kentinde düzenlenen otomobil fuarında yeni modeller tanılmaya devam ediliyor.Bu modellerden birisi de 2018 Mitsubishi Xpander.

MPV pratikliğini ve suv dayanıklılığını bir modelde toplayan Mitsubishi, cesur görüntüsü ile dikkat çekiyor.Ön bölümdeki led gündüz farları ve dikey farlar farklı bir ön tasarım ile bizi karşılıyor.

Belirgin çizgileri ve çıkıntılı tekerlek kemerleri modele heybetli ve güçlü bir duruş katıyor.7 kişilik olan 2018 Mitsubishi Xpander, 16 adet saklama bölümüne sahip.

Artık her modelde gördüğümüz bilgi-eğlence ekranı 2018 Mitsubishi Xpander’da da görülüyor.Bu ekran ile bluetooth, wifi gibi bağlantılar da yapılabiliyor.

Bu büyük araca eşlik eden motor seçeneği ise 1.5 litrelik benzinli ünite.105 beygirlik bu motori 5 ileri manuel ve 4 ileri otomatik vites ile kombine edilmiş.Model sadece ön tekerlekten çekiş sistemi ile geliştirildi.

Bu model Türkiye’de satışa sunulur mu bilmiyoruz fakat satışa çıktığı takdir de fiyatının düşük olmayacağı her halinden belli.Fakat düşük hacimli motorundan dolayı tercih edilebilir bir model de olabilir.