2018 Skoda Kodiaq Sportline Özellikleri ve Fiyatı

Türkiye’ ye gelip gelmeyeceği henüz netlik kazanmadı.
15-12-2017 12:30 - 22614 Okundu

Skoda’ nın ilk suv modeli Kodiaq için yeni versiyonlar gelmeye devam ediyor. Scout versiyonunda sonra şimdi de Sport Edition versiyonu ile karşılaştık.

36 bin Euro’ dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulan Kodiaq Sportline,  farklı tamponlara, 20 inç Vega aNTRASİT ALAŞIM JANTLARA,  ön panjurda siyah detaylara ve yan ayna korumalarına sahip.Ayrıca tavan rayları ve pencere çerçeveleri de standart modelden farklılık gösteriyor.

İç mekanda dış mekan kadar dikkat çekici. iç bölümde Alcantara spor koltukluklar, mkarbon efektli kapılar, deri direksiyon ve led aydınlatmalar spor bir araca bindiğinizi hissettiriyor.

Ayrıca  Columbus multimedya sistemi, 9.2 inç dokunmatik ekran, entegre Wi-Fi, renkli çok fonksiyonlu seyahat bilgisayarı, sürüş modu seçici, elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, ön park sensörleri ve elektrikli çalışabilen bagaj gibi özellikler Kodiaq Sportline’ ı oluşturan özellikler arasında yer alıyor.

Peki bu aracın kalbinde hangi motor yer alıyor? 1,4 150 hp TSI ve 180 hp 2,0 tsı motorlar kaputun altında görev yapacak.Dizelde de 2,0 litrelik motor bulunuyor.