2018 Yeni Polo Fiyatı, Ne Zaman Türkiye'de?

Yeni kasa Polo, 17 Ekim' den itibaren Türkiye showroomlarındaki yerini alıyor.
15-10-2017 14:16 - 13326 Okundu

Volkswagen, yeni Polo'  yı Türkiye' ye getirdi. Fiyatı ve genel özellikleri ile karşınızda yeni kasa VW Polo.

Frankfurt'ta tanıtılan ve ilk olarak Avrupa' da satışa sunulan Yeni Polo, MQB A0 platformu üzerinde geliştirildiğinde dolayı, eski Polo' ya göre 95 mm daha uzun aks mesafesine sahio. Bu artış da doğal olarak bagaj hacmini de arttırdı.Yeni Polo'da bagaj hacmi selefinden 71 litre daha fazla olarak 351 litreye çıktı.Neredeyse Golf'teki kadar bir hacim ile karşılaşıyoruz.

Türkiye' de Trendline, Comfortline ve Highline paketleri ile satışa sunulacak olan 2018 Polo, baz paketinde 6.5 inçlik bilgi-eğlence ekranı, çok fonksiyonlu direksiyon, led gündüz farları ve kolçak gibi özellikler ile geliyor.

Comfortline paketine baktığımızda ise ikincil çarpışma freni, 15inç “Sassari” alışımlı jantlar ve son olarak ön/arka park sensörleri gibi donanımlar görüyoruz.

Motor serisine geldiğimizde ise 1.0 MPI, 1.0 TSI ve 1.6 TDI seçeneklerini görüyoruz.Bu motorlar sırasıyla 75 hp, 95 hp ve (85 hp ile 90 hp) güç seçeneklerine sahip.

Yeni Polo fiyatları 60 bin TL civarından başlayacak.Böyle küçük bir model için 60 bin TL biraz fazla olduğunu söyleyebiliriz. Müşteriler bu model yerine Renaul Clio gibi daha ucuz bir modele yönelebilir.Bundaki en büyük etken olarak yedek parça maliyetini söyleyebiliriz.