2019 BMW X7 Özellikleri ve Fiyatı Ne Olur, Kamuflaj Azalttı

Yeni model yakın zamanda örtüsünü kaldıracak.
21-03-2018 08:14 - 22318 Okundu

BMW X7, daha az kamuflajlı hali ile test edilmeye başlandı. Yeni model Kasım ayındaki Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

X7 iPerformance konseptinin üretim versiyonu olacak olan BMW X7, ön bölümde tanıdık bir BMW tasarıma sahip olacak.İkiz böbrek ızgarası, sportif ön ve arka tamponlar BMW X7’ nin tasarım özellikleri arasında yer alacak.

Diğer yandan geleneksel yan aynalar ve geleneksel kapı kolları da yeni X7’ nin donatıları olacak. Ayrıca yukarı doğru genişleyen bir omuz bölümü ve mütevazı bir şekilde revize edilmiş bir tavan çizgisi de X7’ i tamamlayan tasarım unsurları arasında.

Motor seçenekleri henüz açıklanmamış olmasa da tahminler 3,0 litrelik ve 4,4 litrelik üniteler olacağı yönünde.Dizel ve hibrit versiyonların da geleceği konuşuluyor.

Yeni 2019 BMW X7' nin fiyatı da merakla beklenen konulardan birisi.Tahminlerimize göre yeni modelin fiyatı Türkiye'de 1 milyon 200 bin TL civarlarından başlayacaktır. Şuanki X6' nin fiyatının 1 milyon 100 bin TL' den başladığını da hatırlatalım.