2019 Ford Focus Sedan Testlere Başladı

Ford, Focus üretimine 1 yıl ara verecek.
09-07-2017 22:17 - 17734 Okundu

Türkiye’de de hatrı sayılır bir müşteri kitlesi olan Ford, üretim fabrikasını Çin’ e taşıma kararı aldı. Bu nedenle de Ford Focus üretimi 1 yıl boyunca yapılamayacak. Yeni model ise 2019 yılında yollara çıkacak.

Şuan yoğun kamuflaj ile testlerine başlayan Yeni Ford Focus, düşük burun ve dar far tasarımı ile dikkat çekiyor.Gerçi bu tasarımı hatchback test aracında da görmüştük.Selefine göre biraz daha kompakt ve dinamik bir model olacağı tahmin edilen 2019 Focus Sedan, iç bölümde de yeni teknolojilr ile donatılacak.Özellikle büyük bir bilgi-eğlence ekranı bekliyoruz.

Aks aralığının uzamasından dolayı biraz daha genişlemesi beklenen model, arka yolcular için daha geniş diz mesafesi sunacak.Ayrıca bagaj hacmi de şuankinden daha fazla olacaktırç

Motor seçenekleri henüz bilinmeyen model, 2018 yılı sonuna doğru gelebilir. Kapanana fabrika Amerika’ da olduğu için Avrupa pazarında 2018 yılında yeni Focus modeli ile tanışacağız.Modelin tanıtımı Almanya' da her sene düzenlenen fuarlardan birinde yapılabilir.