2020 Skoda Polar Özellikleri ve Fiyatı ne Olur

Vision X konseptinin üretim versiyonu olacak.
21-03-2018 09:14 - 19332 Okundu

Skoda, Skoda Vision X konseptini bu ayın başlarında 2018 Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergiledi. Bunun üzerine de otomobil tasarımcıları yeni Skoda Polar' ın nasıl görünebileceğine dair tahmini tasarımlar yayınlamaya başladı.

Skoda, yeni modelin tasarımının geniş ölçüde konsept ile aynı olacağını belirtiyor.Skoda Vision X konseptinin üretim versiyonu, birçok medya kuruluşu tarafından Skoda Polar olarak anılıyor. Ancak Skoda’nın SUV modellerinde isminler  ‘K’ harfi ile başlaması bu modelinde isminin K hargi ile başlayabileceğini gösteriyor.Skoda Polar, şirketin sıralamasında giriş seviyesi SUV olarak yer alacak.

VW T-Roc ve Seat Arona gibi Skoda Polar, Skoda için bir ilk olan MQB A0 platformu üzerinde geliştirilecek.Muhtemelen 4,3 metre uzunluğunda, 1.8 metre genişliğinde ve 1.5 metre yükseklikte olacak.Dingil mesafesi ise 2.6 metre uzunluğunda olacaktır.

Skoda, Yeni Polar'ı, 95 - 150 PS arasında değişen 1,0 - 1,6 litre benzinli motorlar, dizel motor ve doğalgazlı motor ile satışa sunabilir.