Citroen Haziran Kampanyası 2015-06-16

Citroen,Haziran ayında cazip fiyatlar sunuyor.
16-06-2015 12:25 - 20181 Okundu

Citroën, Haziran ayında sıfır faiz ve cazip koşullar ile otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. Citroën, tüm binek otomobillerinde geçerli kampanya kapsamında 20 bin TL’lik kredi kullanımına 20 ay %0,49 faiz imkânı sunuyor. C- Elysée modelinde 4 bin 500 TL’ye, Berlingo modelinde ise 6 bin 500 TL'ye varan takas indirimi fırsatı da yine Haziran ayına özel sunuluyor. Kampanya kapsamında cazip ödeme avantajlarının yanı sıra; C4 Cactus modelinde de yüksek ısı izolasyonlu panoramik cam tavan donanımı da hediye ediliyor.

Citroën’nin en çok tercih edilen ticari modellerinden “Nemo Combi” ve “Berlingo Combi”ye ise % 0 faizli kredi avantajıyla sahip olunabiliyor.

Citroën’den Haziran ayına özel cazip ödeme seçenekleri

Citroën’in tüm binek otomobillerinde 20 bin TL’lik kredi kullanımında 20 ay %0,49 faiz seçeneğine ek olarak C- Elysée modelinde 4 bin 500 TL’ye varan takas indirimi fırsatı bulunuyor. Teknoloji ve tasarım konularındaki uzmanlığını yansıtan C- Elysée; ekonomik motorları, avantajlı fiyatları ve çarpıcı tasarımı ile dikkat çekiyor. Sınıfının en geniş dingil mesafesine sahip olan C-Elysée, konforlu bir yolculuk sunuyor. Performans, yakıt verimliliği ve dayanıklılık için tasarlanmış olan C- Elysée’in 3 silindirli 1.2 VTi BMP Confort ve Exclusive modellerinin yanı sıra tasarruf özellikleriyle öne çıkan 4 silindirli ve 1.6 HDi 92 HP gücündeki modellerin tamamı kampanya kapsamında yer alıyor.

C4 Cactus ile şehir içi sürüş keyfe dönüşüyor

Citroën C4 Cactus, tüm araç komutlarının tek ekrandan yapabilme kolaylığını sağlayan 7’’ dokunmatik tableti, kanepe görünümlü geniş ön koltukları ve tavana yerleştirilen yolcu hava yastığı (Airbag in Roof teknolojisi) sayesinde daha geniş oturma alanı sunuyor. C4 Cactus’ün şık bir valizi andıran Top Box torpido gözü, aynı zamanda işlevselliği ve kolay erişebilir olmasıyla kullanıcıya büyük rahatlık sağlıyor.

Özel yüksek ısı izolasyonlu panoramik cam tavanı ise içeri giren ışığı filtrelerken, kullanıcıları UV ışınlarından koruyor. Yaza özel olarak kampanya kapsamında Citroën Cactus sahibi olanlara cam tavan da hediye ediliyor.

Citroën’in binek konforu sunan ticari araçlarında %0 faiz fırsatı

Kullanıcılara binek konforu sunmaya yönelik olarak üretilen Citroën ticari araçlar; güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergiliyor. Yolculukları konforlu ve keyifli hale getiren Citroën ticari araçlarda ise; 20 bin TL’lik kredi kullanımında 20 ay %0 faiz seçeneği sunulurken; Berlingo modelinde ise 6 bin 500 TL'ye varan takas indirim fırsatı sunuluyor.

2015 Citroen C1 Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayınız

2015 Citroen C3 Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayınız

2015 Citroen C-Elysee Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayınız

2015 Citroen Cactus Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayınız

2015 Citroen C4 Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayınız

2015 Citroen C4 Picasso Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayınız

2015 Citroen C4 Grand Picasso Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayınız

2015 Citroen C5 Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayınız

2015 Citroen DS3 Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayınız

2015 Citroen DS4 Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayınız

2015 Citroen DS5 Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayınız