Citroen Şubat Kampanyası 2015-02-17

Citroën'den Şubat ayında %0 faiz fırsatı!
17-02-2015 11:27 - 16787 Okundu

Citroën, Şubat ayında sıfır faiz ve çok cazip koşullar ile otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. Citroën’nin tüm binek ve ticari modelleri için geçerli olan kampanya kapsamında; otomobil severlere 20 bin TL’lik kredi kullanımında 20 ay %0 faiz seçeneği veya %0,89 faizli kredi avantajı sunuluyor. Şubat ayı süresince devam edecek kampanya fırsatı ile Citroën’nin en çok tercih edilen “C- Elysée” ve “C4 Picasso” modellerinin tüm versiyonlarına avantajlı fiyatlarla sahip olunabilecek.

Kendine özel stili, geniş bagaj ve iç hacmi, düşük yakıt tüketimleriyle öne çıkan motor seçenekleri ile fark yaratan Citroën binek ve ticari araçları cazip faiz avantajlarıyla otomobil severlere sunuluyor.

Kış sona ermeden Citroën sahibi olmanın tam zamanı

Teknoloji ve tasarım konularındaki uzmanlığını yansıtan C- Elysée; ekonomik motorları, avantajlı fiyat seviyesi ve çarpıcı tasarımı ile dikkat çekiyor. Sınıfının en geniş dingil mesafesine sahip olan C-Elysée tüm yolcularına konforlu bir yolculuk sunuyor.

Performans, yakıt verimliliği ve dayanıklılık için tasarlanmış olan C- Elysée’in 3 silindirli 1.2 VTi BMPConfort ve Exclusive modellerinin yanı sıra tasarruf özellikleri öne çıkan 4 silindirli ve 1.6 HDi 92 HP gücündeki modellerin tamamı kampanya kapsamında yer alıyor. C-Elysée düşük yakıt tüketim değerleri, uygun bakım maliyetleri ve sağlamlığı ile iddiasını ortaya koyuyor.  

5 kişilik Citroën C4 Picasso ve 7 kişilik Citroën Grand C4 Picasso modelleri de Şubat ayı boyunca avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. 7 inçlik dokunmatik ekran ve kişiselleştirilebilir 12 inçlik HD panoramik gösterge ekranı ile teknolojiyi zirveye taşıyan C4 Picasso etkileyici tasarımı ve  yüksek donanım özellikleri ile fark yaratıyor. C4 Picasso'nun özellikle 5 kişilik versiyonu sadece bir aile otomobili değil, aynı zamanda bireysel kullanıcıların da beğenerek kullandıkları bir model olma özelliğini taşıyor. 7 kişilik versiyon ise kalabalık aile otomobili olarak tercih ediliyor. Kullanıcılara binek konforu sunmaya yönelik olarak üretilenCitroën ticari araçlar; güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergiliyor. Yolculukları konforlu ve keyifli hale getiren Citroën ticari araçlarda da %0 faiz ve %0,89 faizli kredi avantajı sunuluyor.