Fiat Linea Yerine Fiat Argo Sedan mı Geliyor? Fiyat Ne Olur

Bir başka tahmine göre yeni bir sedan modeli gelecek.
23-05-2017 09:09 - 22428 Okundu

Birkaç gün önce tanıtılan Fiat Argo, Buenos Aires Motor Show' da görücüye çıkacak.Ayrıca bu modelinde yanında X6S kod adı verilen yeni bir sedan da tanıtılacak.Bu yeni modelin Fiat Linea' nın yerini alabileceği konuşuluyor.Bir başka tahmine göre ise bu model Argo modelinin sedan versiyonu ve Linea modelinin yerine üretildi.Bakalım bu tahminlerden hangisi doğru çıkacak.

X6S adı verilen modelde, büyük ihtimalle Argo modelinin iç ve mekanik konfigürasyonları kullanıldı.Fiat tanıtacağı yeni modelin konsept mi yoksa üretim için mi olacağı henüz bilinmiyor.Brezilya basınında çıkan haberlerde, modelin satışlarının 2018' de başlanacağı belirtiliyor.Yeni sedanın üretimi Arjantin' de yapılacak.

Fiat Argo' nun gelecek ay satışa sunulması bekleniyor.Motor seçenekleri 1.0 ile 1.8 arasında değişecek.Vitesler ise 5 ileri manuel ile 6 ileri otomatik olacak.

Yeni sedanda, geniş bir dijital ekran, üç kollu direksiyon simidi, Uconnect bilgi-eğlence sistemi gibi özellikler olacak.

Fiyatı henüz açıklanmayan model, Brezilya' da satışa sunulunca, fiyat bilgisi haberimize eklenecektir.Fakat böyle bir modelin Linea modelinin yerini alması, Türk müşterilerin de dikkatini çekecektir.