Ford Transit Connect 2018 Makyaj Özellikleri Açıklandı, Fiyat Listesi

Ford, yenilenen modelin ilk ayrıntılarını paylaştı.
06-12-2017 10:54 - 14250 Okundu

Ford, makyajlanmış Transit Connect ve Transit Courier ile ilgili ilk ayrıntıları açıkladı.

İlk olarak Connect modelinden başlayalım. 2018 model Ford Connect modelinin ön bölümünde ince farlarla çevrili, üç şeritli oval ızgarası ile donatılmış.Yeni modelde ayrıca yeni bir ön spoyler ve daha aerodinamik bir alt şerit de kullanılmış.

İç mekanda ise değişiklikler sınırlı. Yeni bir gösterge paneli, 6 inçlik bilgi-eğlence sistemi, şık ve dayanıklı olduğu söylenen malzeme kalitesi ilk göze çarpan farklılıklar.Ayrıca Yaya algılama sistemi, park yardımcısı ve hız sınırlayıcı gibi sistemler ile de donatılmış.

Kaputun altında ise daha düşük yakıt tüketimi sunan 1.5 litrelik EcoBlues dizel motor var. Müşteriler aynı zamanda 1.0 Ecoboost motoru de tercih edebilirler.Her iki motor da 6 ileri manuel şanzıman ile kombine edilmiş.Ayrıca 1.5 dizel ünite 8 ileri otomatk vites ile de satın alınabilir.

Transit Courier modeli ise ön bölümde ufak bir revize yaşamış.Modelde ayrıca yeniden tasarlanmış bir ön konsol bulunuyor. Motor seçeneklerinde ise 1.0 Ecoboost ve 1.5 dizel bulunuyor.En önemli  5 ileri manuel yerine artık daha iyi yakıt verimliliği sunan 6 ileri vites kutusu kullanılmış.

Yeni modeller 2018 yılının ortalarında Avrupa' da satışa çıkacak.Fiyatların da sene başında açıklanmasını bekliyoruz.