İzmir Otoshow’da Toyota Rüzgarı Esecek

Yeniliklerin öncüsü Toyota İzmir Otoshow’da otomobil tutkunlarıyla buluşacak. Toyota İzmir Otoshow’a Corolla, Yaris, Yaris Hybrid, Auris ve Yeni Hilux ile katılacak.
14-10-2016 13:10 - 17356 Okundu

Toyota, kullanıcılarının tüm beklentilerini karşılayan modellerini İzmir Otoshow 2016’da beğenilere sunacak. 18-23 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Fuar Alanı’nda düzenlenecek fuarda dünyanın en çok satılan otomobili ünvanını kimseye kaptırmayan ve her 25 saniyede bir satılan Corolla başta olmak üzere Yaris, Yaris Hybrid, Auris ve efsane araç Yeni Hilux da İzmirli otomobil tutkunlarıyla buluşacak.

Şehir yollarında pratik özellikleri ve sürüş keyfiyle öne çıkan Yaris ile tasarruflu olduğu kadar çevreci kimliğini de yansıtan Yaris Hybrid fuarda segmentinin başarılı örnekleri arasında yerini alacak. Enerjik yapısı ve sportif sürüş özellikleriyle dinamizmini yollara taşıyan Auris de fuarda Toyota’nın üstün özelliklerini sergileyecek.

İzmir’de Bir Maceracı “Yeni Hilux”

Otomobil ve macera tutkunları teknolojik özellikleri, sofistike tasarımı ve yüksek off-road yetenekleriyle SUV tarzı mükemmel bir sürüş konforu yaşatan Toyota Hilux’ı, İzmir Otoshow 2016’da yakından görme ve inceleme fırsatını da bulacaklar. Pick-up segmentinde yeni bir çağın öncüsü olarak görülen Hilux, Türkiye’de; 150 beygirlik 2,4 D-4D dizel motor ve 177 beygir güç üreten 2,8 D-4D dizel motor seçenekleri ile satışa sunuluyor. Dört çeker sürüş özelliğine sahip 2,4 D-4D motor, 7,3 lt/ 100 km tüketim ortalamasıyla segmentinde yakıt ekonomisi sağlıyor.