Kia Haziran Kampanyası-Fiyatlar 2017-06-15

Kia yeni kampanyasını başlattı.
15-06-2017 08:01 - 14147 Okundu

KIA, Haziran ayına özel kampanyalı fiyatlarını açıkladı. A segmentindeki temsilcisi Picanto için 2.400 TL indirim uygulayan KIA, üçüncü nesli ile satışa sunulan bu modelini 63.500 TL’lik özel fiyatı ile otomobil severler ile buluşturuyor. Haziran ayı boyunca; KIA Rio 57.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, her açıdan muhteşem bir tasarım bütünlüğü sunan KIA cee’d için 3.500 TL’ye varan indirim uygulanıyor. KIA’nın C sınıfındaki modeli Cerato 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, kompakt SUV modeli Sportage için ise 3.500 TL’ye varan indirim ile 87.900 TL gibi son derece cazip bir başlangıç fiyatı uygulanıyor. KIA, şehirde heyecan verici keşiflerin peşinden giden Soul için 2.000 TL’lik özel indirim ile benzersiz bir fırsat sunarken, ticari modeli K2500 için 1.600 TL indirim uyguluyor. KIA ayrıca Haziran ayına özel tüm modellerinde geçerli %0 faiz kampanyası ile yaza fırsatlarla dolu olarak merhaba diyor.

 

Yeni KIA Picanto’da 2.400 TL’lik indirim

Üçüncü nesli ile A segmentine yepyeni bir soluk katan KIA Picanto, genç ve dinamik tasarımıyla benzersiz bir sürüş deneyimi vadediyor. Yeni Picanto; düşük kullanım maliyeti, şehir içi kullanımını kolaylaştıran kompakt ölçüleri, ulaşılabilir fiyata sunduğu zengin donanımı ile hayranlarını cezbediyor. Yeni görünümü ile dikkatleri üzerine çeken Picanto, 84 HP gücündeki 1,25 litrelik benzinli motor ve dört kademeli otomatik şanzıman kombinasyonuyla satışa sunuluyor. Artan dingil mesafesi ile daha geniş ve ferah bir yaşam alanı sunan Yeni Picanto, yeni yatay mimarisi ile görsel derinlik hissi yaşatıyor.  Canlı renk alternatifleriyle cezbedici bir duruş sergileyen Picanto, güvenlik teknolojileriyle de modern çağın gereklerini yerine getiriyor. Sınıf lideri bagaj hacmiyle A segmentinin çıtasını fazlasıyla yükselten Picanto, Haziran ayına özel 2.400 TL’lik indirimi ile 63.500 TL’den satışa sunuluyor.

 

Yeni KIA Rio 57.900 TL’den başlayan fiyatı ile şaşırtıyor

Mart ayında Avrupa ile aynı anda Türkiye’de satışa sunulan dördüncü nesil Rio, modern ve yenilikçi tasarımıyla göz dolduruyor. Bünyesinde barındırdığı teknolojiler ile ileri seviyede konfor ve güvenlik sunan yeni Rio, 1,25 litre ve 1,4 litre benzinli motor ve 1,4 litre hacimli turbo dizel olmak üzere toplam üç farklı motor seçeneği sunuyor. Ön tarafını KIA’nın yeni tasarım dilinin en önemli sembollerinden “kaplan burnu” şeklindeki ön ızgaranın şıklaştırdığı yeni Rio, B segmenti kullanıcılar için çekici bir alternatif oluşturuyor. 325 litre bagaj kapasitesi ile sınıfının en geniş bagajına sahip olan Yeni Rio, geniş yaşam alanını modern bir tasarımla sunuyor. Sekiz farklı renk alternatifiyle yeni Rio, Haziran ayı boyunca 57.900 TL’den başlayan fiyatlarla otomobil severlerin beğenisine sunuluyor.

 

KIA cee’d 3.500 TL’ye varan indirimle satışta!

Otomobil severlerin ilgi odağı olan KIA cee’d, etkileyici tasarımı, sportif görünümü ve sürprizlerle dolu donanımı ile C segmentine heyecan katıyor. Uluslararası prestije sahip Red Dot ödüllü tasarımı ile fark yaratan cee’d, KIA’nın tasarım devriminin en dikkat çekici modelleri arasında bulunuyor. 7 inç büyüklüğündeki multimedya & navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli park freni gibi akıllı çözümler sunan KIA cee’d, yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu sağlayan 1.6 L dizel motoru ile de avantaj sağlıyor. Kaliteli malzemelerden oluşan iddialı iç mekanı ve zengin kokpit alanıyla cee’d, sürücü ve yolculara rahatlık vadediyor. Cesur ve şık tasarımı ile otomobil severlerin ilgi odağı olan KIA cee’d, Haziran ayına özel 3.500 TL’ye varan indirimle satışa sunuluyor.

KIA Cerato 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla

Modern tasarımı ve teknolojileri ile sedan pazarına farklı bir soluk katan Cerato; geniş yaşam alanı, zengin ekipman seviyesi ve yüksek verimliliğe sahip güçlü motor seçenekleri ile standartları yeniden belirliyor. Yeni sürüş modu seçme sistemi ve geri görüş kamerasıyla sürücülere güven ve konfor sağlayan Cerato, , çift bölgeli dijital klima ve panoramik sunroof özelliği ile keyifli bir sürüş sunuyor. Cerato, manuel ve otomatik şanzıman seçeneğine sahip 1,6 litre benzinli ve otomatik şanzımanla kombine edilen 1,6 litrelik turbo dizel motor olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile dikkat çekiyor. KIA’nın en başarılı modelleri arasında yer alan Cerato, Haziran ayına özel ayına özel 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla sevenlerinin beğenisine sunuluyor.

 

KIA Sportage’da 87.900 TL’den başlayan inanılmaz fiyat!

KIA’nın dünya çapında en sevilen modelleri arasında yer alan dördüncü nesil KIA Sportage, ileri teknolojileri ve üstün donanım özellikleri ile kompakt SUV sınıfını yeniden tanımlıyor. Sportif, enerjik duruşu ve Red Dot”, “IF” ve “Good Design” gibi uluslararası tasarım ödülleri ile KIA Sportage, yollarda kendini fark ettiriyor. Euro NCAP çarpışma testlerinde beş yıldız alarak emniyetli sürüşler yaşatan KIA Sportage, konfor ve rahatlık sunan iç kabini ile de sofistike duruşunu tamamlıyor. Haziran ayına özel KIA Sportage, 3.500 TL’ye varan indirimi ile 87.900 TL’lik başlangıç fiyatıyla dikkat çekiyor.

 

KIA Soul’e 2.000 TL’lik özel indirim

Etkileyici ikonik tasarımı ile şehrin fenomeni olarak dikkatleri üzerine çeken KIA Soul, sıra dışı olmayı sevenlerin ilgi odağı olmayı başarıyor. Etkileyici sürüş dinamiği, dikkat çekici ön farları, cesur ön ve arka tamponları, renkli ve dokunmatik ekranlı müzik sistemi, birbirinden canlı renk seçenekleri, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi ve konforlu iç kabini ile benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 1.6 litre CRDi dizel motoru ve 7 ileri DTC şanzımanı ile KIA Soul, %20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor. İddiasını ruhundan alan KIA’nın sevilen modeli Soul, Haziran ayına özel 2.000 TL’lik indirimi ile satışa sunuluyor.

KIA K2500’de 1.600 TL indirim fırsatı

KIA’nın hafif ticari modeli K2500, sınıfından beklenen kompakt görünümü sınıfından beklenmeyen konforla birleştirmeyi başarıyor. Geniş kasa hacmi ve taşıma kapasitesi bulunan K2500’ün 130 PS gücündeki 2.5L dizel motor ve 6 ileri düz vites özellikleri bulunuyor. Dijital saat, elektrikli ön camlar, üç noktalı emniyet kemeri ile sınıfında fark yaratıyor. K2500, Haziran ayına özel 1.600 TL indirimi ile ticari araç almak isteyenler ile buluşuyor.