Seat Alhambra 2015 Yenilendi

Seat,Alhambra modeli artık daha teknolojik ve daha modern.
26-04-2015 15:07 - 17559 Okundu

SEAT’ın çok yönlülüğü, konfor ve sürüş dinamikleriyle MPV sınıfındaki iddialı modeli Alhambra yenilendi. Yeni Alhambra, TSI motoruyla yakıt tasarrufu sağlarken, yeni nesil bilgi-eğlence sistemleri, konfor öğeleri ve sürüş asistan sistemleriyle sınıfındaki iddiasını güçlendiriyor.

SEAT, ürün gamında başlattığı atılımına yeni nesil Alhambra'yla devam ediyor. Bu akıllı ve çok yönlü otomobil, yeni motoru sayesinde hem daha verimli, hem de daha dinamik. Alhambra, yenilenen konfor ve güvenlik sistemlerinin yanı sıra bilgi-eğlence sistemleriyle sınıfında öne çıkıyor.

Türkiye’de 2015 senesinin ikinci yarısında satışa sunulması planlanan Yeni Alhambra, 1.4 TSI 150 hp DSG motor seçeneğiyle alınabilecek.

İnovasyon, sürüş keyfi, kullanım ve güvenlik öğelerinin temel alındığı yeni nesil Alhambra aktif bir yaşam tarzı için ideal model haline geliyor.

Yeni teknolojilerle geliştirilen verimlilik

Düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerleriyle, verimliliği artan Alhambra, sahip olduğu yeni teknolojiler sayesinde, dinamik sürüş keyfi ile mükemmel konforun en iyi birleşimini sunuyor. Yeni Euro 6 motora sahip Alhambra, DSG çift kavramalı otomatik şanzımanla sunuluyor.

Sürücü destek sistemleriyle daha güvenli

İkincil çarpışma fren sistemi, yeni Alhambra'da standart donanım olarak yer alıyor. Gerçekleşen bir kazanın ardından sürücünün otomobile müdahale etmediği durumlarda, bu sistem ikinci bir çarpışmayı önlemek amacıyla otomatik olarak fren yapıyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi de yeni Alhambra’da standart olarak yer alıyor.

Yeni olarak sunulan opsiyonel özellikler arasında şerit değiştirirken kör noktada bulunan araçlarla ilgili uyarı veren Kör Nokta Tespit Sistemi ile güvenli sürüş sağlayan Şerit Değiştirme Asistanı bulunuyor.

Yeni nesil SEAT Easy Connect bilgi-eğlence sistemlerine sahip Alhambra, masaj yapma özelliğine sahip koltuklarıyla uzun mesafeli yolculuklarda konfor düzeyini artırıyor.

Tasarımda ince dokunuşlar

Alhambra'nın tasarımı da zarif ve teknolojik dokunuşlarla yenilendi. LED teknolojisine sahip yeni arka stop lambaları, yeni jant tasarımları ve ön ızgaraya eklenen yeni marka logosuyla SEAT DNA’sı ön plana çıkarıldı. İç mekanda yeni döşeme renkleri kullanılırken, direksiyonun tasarımında SEAT Leon'dan ilham alındı ve kontrol düğmeleri yeniden tasarlandı.