Studio Kaprol Ürünleri Volkswagen Shop’ta Satılacak

Studio Kaprol ürünleri,Volkswagen Shop'ta satışa sunuluyor.
10-06-2015 09:35 - 17862 Okundu

Studio Kaprol tasarımcıları tarafından tasarlanan ve Volkswagen A.G lisansı ile üretilen birbirinden farklı tekstil ve giyim ürünü, site üzerinden satışa sunuldu. Volkswagen markasının dinamizmini ve yenilikçi özelliğini vurgulayan ürünler, Türkiye’nin dört bir yanından satın alınabiliyor.

Farklı disiplinlerde uzmanlaşmış genç tasarımcıların, fikir, deneyim ve yaratıcılıklarını paylaştıkları bir platform olan Studio Kaprol, moda tasarımcılarının yanı sıra, endüstriyel tasarımcılar, seramik uzmanları, mimar, grafik tasarımcılar ses ve video mühendislerini çatısı altında birleştiriyor.

Online alışveriş sitesinde, dünyaca ünlü karikatür sanatçısı Ergün Gündüz’ün Volkswagen için özel olarak tasarladığı T-Shirt’ler de beğeniye sunuluyor. Gündüz’ün, efsanevi Volkswagen modeli Beetle’ı farklı grafikler ile yorumladığı T-Shirt’lere sadece Volkswagen Shop’tan ulaşılabiliyor.

150 çeşitten fazla ürün yelpazesi

Türkiye’de otomotiv sektöründe gerçek anlamda online alışveriş hizmeti veren en kapsamlı e-ticaret sitesi Volkswagen Shop’a Volkswagen internet sitesi üzerinden veya www.vw.com.tr/shop adresinden ulaşılabiliyor.

Volkswagen dünyasına ait ve birçoğuna sadece Volkswagen Shop’tan ulaşılabilen 150 çeşitten fazla ürünün satışa sunulduğu siteden alışveriş yapmak için üye olmak veya Volkswagenim.com üyeliğine sahip olmak yeterli oluyor. Siparişler, ücretsiz kargoyla adrese teslim ediliyor.

Sitede orijinal Volkswagen aksesuarları, model araçlar, elektronik ürün aksesuarları ile efsanevi Beetle ve sportif GTI tasarımlı kıyafetler satışa sunuluyor. Sitede ayrıca kalemden şemsiyeye, oyuncaktan bavula kadar geniş bir ürün yelpazesi de bulunuyor.