Volkswagen TomTom’un Seçti

Volkswagen araçlarında kullanacağı navigasyon sistemi için TomTom'da karar kıldı.
06-01-2015 12:22 - 20384 Okundu

TomTom (TOM2) dünyanın lider otomotiv markası Volkwagen’e (VW) harita sağlama konusunda bir anlaşma yaptığını açıkladı. Volkswagen TomTom haritalar ile yerleşik navigasyon sistemini 2015 yılının ikinci çeyreğinde Kuzey Amerika’da VW multimedya sistemleriyle başlamak üzere lanse edecek. Sistem, Jetta, Passat ve Beetle’ı da içeren birçok araç segmentine sunulacak. 

Harita yapımı konusunda dünya lideri olan TomTom, haritalamadaki değişiklikleri tespit etme konusunda farklı kaynakları toplayan ilk firmadır. TomTom, profesyonel harita yapımı ve GPS verileriyle dünya yol ağındaki değişiklikleri milyonlarca kullanıcı topluluğunun verisi ile birleştirerek, en doğru ve güncel haritaları sağlar.

TomTom CEO’su Harold Goddijn konuyla ilgili şunları belirtti: ‘’Otomobil üretimi konusunda dünyanın en kıdemli markalarından olan Volkswagen ile bu anlaşmayı yapmaktan ve otomobil haritalama konusunda güvenilir bir marka olarak global konumumuzu güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. TomTom’un gerçek zamanlı harita yapım teknolojisi müşterilerine pazardaki en güncel haritayı sunar.’’