Yeni Mercedes-Benz GLS Kendini Belli Ediyor

Büyük suv modelinin fark edilmemesi imkansız.
11-12-2017 22:02 - 21410 Okundu

Şuan satışta olan GLS için SUV kategorisinin S Serisi deniyor. Yeni Mercedes-Benz GLS ' nin sahip olacağı konfor ve özellikler ile beklentiler de giderek artıyor.

Daha önce de görüntülenen Mercedes-Benz GLS , bu defa bizleri şaşırtmayı başardı.Casus görüntülerde bir Mercedes-Benz GLS  prototipinde sunroof ve tavan rayları bulunuyor.

Bu ayrıntılar dışında diğer herşey aynı gibi.Bu nedenle yeni GLE ile GLS' nin benzer tasarımlara sahip olacağını düşünüyoruz.Yeni Panamericana ızgara da ön bölümde olacaktır.

Yeni nesil Mercedes-Benz GLS , yakında çıkacak olan BMW X7' ye, Range Rover' a ve Bentley Bentayga gibi modellere sahip olacak.

Yeni GLS' nin Maybach versiyonunun da olması bekleniyor.Ancak standart versiyondan sonra.Bu nedenle şuan için 2019'un gelmesini beklememiz gerekiyor.Yeni GSL' nin fiyatı da yüksek olacaktır.Türkiye'de fiyatlar Avrupa' ya göre daha da fazla olacaktır. milyonlar ile ifade edebiliriz yeni GLS' nin fiyatını. Umarız Euro çok fazla artış göstermez ve bu araçların fiyatlarını da ulaşılmaz olarak nitelendirmeyiz.