Yeni Modeller

2018 Ford Edge Makyaj Özellikleri Açıklandı

Yeni Edge tanıtıldı.

Ford, Türkiye’ de sipariş üzerine getirdiği modeli Edge’ nin 2018 modelinin örtüsünü kaldırdı.

bu yılın başlarında Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Edge' nin Avrupa versiyonu da örtüsünü kaldırdı.

Ford’ un "teknolojik açıdan en gelişmiş SUV" olarak lanse ettiği Edge, yeni bir ön şerit, elden geçirilmiş bir ızgara ve yenilenen LED farlara sahip.Model aynı zamanda yeni bir kaputa da sahip.

İç mekan değişikliklerinde ise yeni bir orta konsol ve yeni bir vites kolu ilk dikkat çekenler arasında. Ayrıca kablosuz akıllı telefon şarj ünitesi ve Edge için özel olarak tasarlanmış yeni bir B & O Play premium ses sistemi de makyaj özellikleri arasında yer alıyor.

Yeni sürücü destek sistemleri ile de donatılan 2018 Edge, stop-go sistemi, hız sabitleyici, şerit takip sistemi ve çarpışma önleyici sistem fren sistemi gibi özelliklere sahip.

Kaputun altında, yeni 2,0 litrelik EcoBlue bi-turbo dizel motor, 238 hp güç üretiyor.Bu ünite Sekiz vitesli otomatik şanzıman ve standart bir dört tekerlekten çekiş sistemi ile birleştirilmiştir.

Performansa ihtiyaç duymayan sürücüler, 150 PS (110 kW) ve 190 PS (139 kW) çıkışları olan 2.0 litrelik EcoBlue motoru tercih edebilirler.

FORD HABERLERİ