Haberler

2019 Yeni Citroen Berlingo ve Peugeot Rifter Fiyatı ve Özellikleri

Citroen, yeni kasa Berlingo’ yu ilk olarak İngiltere’de satışa sundu.

PSA, Citroen Berlingo ve Peugeot Rifter modelinin İngiltere için fiyat listesini ve donanım özelliklerini açıkladı.

Active, Allure ve GT Line olarak üç farklı donanım seviyesi ile satışa sunulan Peugeot Rifter, kısa versiyonu ile 19,650 Sterlin’den, uzun versiyonu ise 20,550 Sterli’nden satışa sunuluyor.

A/C, Bluetooth, DAB radyo, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, şerit takip sistemi, hız limiti tanımlama, aktif güvenlik freni ve alüminyum tavan rayları standart olarak veriliyor.

Allure donanım paketinde ise fiyatlar 20.930 Sterlin’den başlıyor.Akıllı telefon bağlantısı, ses tanıma, ön koltukların arkasında tepsi, elektrikli arka camlar ve 8 inçlik dokunmatik bilgi-eğlence ekranı veriliyor. Ayrıca elektrikli park freni, arka park sensörleri, 16 inç alaşım jantlar ve LED DRL’ ler ekstra ücret ödemeden veriliyor.

Tüm Rifter modellerinde 6 ileri manuel şanzıman ile kombine edilen 110 beygirlik 1.2 benzinli ve 130 beygirlik 1.5 dizel ünite görev yapıyor.Dizel ünite 8 ileri otomatik vites ile de tercih edilebiliyor.

2019 CITROEN BERLINGO

Yeni Citroen Berlingo, 19.070 Sterlin’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Feel ve Flair olarak iki donanım seviyesi bulunuyor. İsteğe göre 5 ve 7 kişilik olarak tercih edilebilir.

Yeni Berlingo, 110 hp ve 130 hp üreten benzinli motor ve 75 hp, 100 hp ve 130 hp üreten dizel üniteler ile satın alınabilecek.

PEUGEOT HABERLERİ