Google

Land Rover Bakım Fiyatları 2019-10-27

Land Rover yüksek bakım fiyatları ile dikkat çekiyor.

Teknik açıdan oldukça fazla teknolojiye sahip olan Land Rover, bu nedenle bakım masrafları konusunda biraz maliyetli olabilir. Bakım fiyatları göz önüne alındığında diğer SUV modellerine göre daha fazla maliyet çıkartabiliyor.

Land Rover, Range Rover, Freelander ve Discovery modelleri bakım fiyatı olarak farklılıklar gösterebiliyor. Bakım yaptırmadan önce bazı konulara dikkat edilmesi gerekiyor. Servis öncesi servis planlama danışmanı ile iletişime geçilmeli ve servis günü belirlenmeli.Eğer aracınızda bir hasar bulunuyorsa randevu almadan servislere gidebileceğinizi de unutmayın.

Servis günü, aracınızın kilometresi kontrol edilir ve bakım için nelerin yapılması gerektiğine karar verilir. Eğer aracınızda  beklenmeyen bir durum yoksa, değiştirilmesi gereken parçalar orjinal parçalar ile değiştirilir ve bakım süreci tamamlanır.

Bakım işlemleri tamamlandıktan sonra araç teslimatı gerçekleştirilir.

LAND ROVER BAKIM FİYATLARI NE KADAR?

Yaptığımız araştırmalara göre 2015 model bir Land Rover' ın bakım fiyatı 10 bin TL' yi bulabiliyor.

 

Bakım paketi satın alarak seçtiğiniz ürün için geçerli olan yaş veya km. sınırına kadar (hangisi önce dolarsa) aşağıda belirtilen hizmetlerden sözleşmeniz kapsamında ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

VOLKSWAGEN HABERLERİ