Haberler

Land Rover'dan Küçük Suv Serisi Geliyor

Yeni modellerden 2021'den itibaren satış sunulacak.

Land Rover, suv segmentindeki varlığını genişletmek ve suv pastasından daha fazla pay alabilmek için yeni "bebek" suv modellerini satışa sunacak.

Önümüzdeki birkaç yıl içinde tanışacağımız yeni modeller, 1997 yılında piyaya sürülen ve Avrupa'da en çok satan modellerden birisi olan Land Rover Freelander'dan ilham alınarak geliştirilecek.

Autocar' ın haberine göre Land Rover bu başarısını bir kez daha tekrarlamak istiyor.Fakat bu başarıyı bu sefer Freelander modelinden daha küçük boyutlu suv modelleri ile gerçekleştirmenin planlarını yapıyor.

Yaklaşık 4.2 metre uzunluğundaki yeni "bebek" suvların ilki 2021 yılında piyasaya sürülecek.Land Rover, uzun vadede kendine özgü karakterlere sahip 3 farklı model çıkartmayı düşünüyor.Bu modellerin kategorisi Discovery Sport, Range Rover ve Defender gibi olacak.

Yeni küçük modeller, büyük ihtimalle Discovery Sport, Evoque ve Jaguar E-Pace modellerinde kullanılan platformun yeni versiyonu üzerinde geliştirilecek ve fiyatları diğer modellere göre biraz daha uygun olacak.

LAND ROVER HABERLERİ