Haberler

Makyajlı 2023 BMW 3 Serisi Görüntülendi, Fiyat Listesi

BMW, güncellenen 2023 BMW 3 serisi'ni bu yıl içinde piyasaya sürecek.

BMW'nin en çok satan modellerinden  3 serisi,  sedan ve touring versiyonları ile daha önce casus kameralar tarafından fotoğraflanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise M Performance elementlerine sahip sportif bir 3 serisi görüntülendi.

Makyajlı 2023 BMW 3 serisi,  19 inçlik çok kollu jantlarla ve performans lastikleriyle donatıldı. Ayrıca ön ve arka uçta, elden geçirilmiş LED grafikleri ve yeniden tasarlanmış tamponlar bulunuyor.

M Performance ekipmanları arasında tampon uzantıları, yan çıtalar, yan marşpiyeler, bir spoyler dudağı ve karbon fiberden yapılmış bir arka difüzör bulunuyor. 

Kabinde ise bazı değişiklikler yapılacak.2023 3 Serisi, yeni iDrive 8 bilgi-eğlence sistemi, 12,3 inç dijital gösterge paneli, ve 14,9 inç dokunmatik ekrandan oluşan kavisli ekran ile donatılacak.

Yeni 3 serisi, sedan ve touring gövde stilleri ile yoluna devam edecek. Motor seçenekleri de muhtemelen aynı kalacak. Ancak düşük emisyon elde etmek için hafif bir güncelleme alacak. Ayrıca tamamen elektrikli bir 3 serisi de görmeyi umuyoruz.

 

BMW HABERLERİ