2018 Dacia Duster Romanya’ da Son Testlerini Yapıyor

Romanyalı Duster, ülkesinde test ediliyor.
14-07-2017 07:08 - 20446 Okundu

Romanya menşaeli Dacia Duster, Romanya’ da gerçekleştirdiği testler sırasında görüntülendi. 12 Eylül’ de tanıtılması planlanan 2018 Dacia Duster, bir ihtimal özel bir etkinlik ile de 12 Eylül’ den önce örtüsünü kaldırabilir.

Ön bölümünün şekillenmesinde yeni nesil Sandero ve Logan izleri gördüğümüz Duster’da ölçülerde büyüyecek. Yeni suv modelinin uzunluğu 4.3 metreden 4.4 metreye yükselecek.Model ayrıca artık 7 kişilik bir versiyon ile de satışa sunulacak.

Şuanki Duster’ ın güvenlik özellikleri bakımından çok fazla gelişmiş denemez.Yeni nesil Duster’da da sürücü yardım destek sistemleri gibi özellikler beklenmiyor.Düşük maliyetli bir model olduğu için extra özelikleri malesef göremiyoruz.Fakat bağlantı teknolojilerinde bir gelişme olacaktır.Yeni suv’da bilgi-eğlence ekranı, Apple CarPlay, Android Auto gibi bağlantı noktaları olacak.

Yeni nesil Duster’ ın 1.5 litrelik dizel motorunu bırakacağı ve bu motorun yerine 1.6 dizel koyacağı söyleniyor.Fakat bunun kesinliği için tanıtımı beklememiz gerekiyor.