Haberler

2023 Ford Kuga Fiyatı ve Özellikleri Ne Olur?

Ford, makyajlanan modeli Kuga'nın yol testlerine başladı.

Türkiye'de de satışta olan ancak yeterli talep görmeyen Ford modeli Kuga, 2023 model yılı için makyajlanıyor. 2008'de üretilmeye başlanan Kuga, üçüncü nesli ile yollardaki yerini koruyor. Kasa değiştirmek yerine makyajlama alan 2023 Ford Kuga tasarım olarak ufak değişiklikler ile gelecek.

Hyundai Tucson, Kia Sportage gibi modeller ile rekabet eden 2023 Ford Kuga, teknoloji olarak bu modellerin biraz gerisinde kalmıştı. Ancak bu son makyajlama ile aradaki farkın kapanması önlenecek. 

Ön bölümde farlar ve tampon değişirken, arka bölümde ise hafif bir değişim yaşanacak. Dış tasarımda olduğu kadar kabinde de birtakım değişiklikler yapılacak. Bilgi-eğlence ekranını büyüten firma, yazılım teknolojisini de yükseltecek.

2023 Ford Kuga'nın motor seçenekleri ise aynı kalacak. Yeni versiyonun fiyatları da merak konusu. Hem araç üretim maliyetinin artması hem de ülkemizdeki döviz kuru artışı, Kuga fiyatlarını olumsuz etkileyecektir. Yeni 2023 Kuga'nın fiyatları muhtemelen 1 milyondan daha yüksek olacaktır.

MERCEDES - BENZ HABERLERİ