2016 BP-Akbank Axess 30 TL Chip Para Nisan-Mayıs Kampanyası

BP ve Axess işbirliği ile 400 TL’lik yakıt alımına 30 TL chip para...

BP ile Akbank Axess işbirliği ile başlatılan ve 1 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan yeni kampanyada, bu tarihler arasında farklı günlerde 4 adet tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan müşteriler, kazanacakları 30 TL chip-paraları 31 Mayıs 2016 tarihine kadar Axess üye işyeri olan BP istasyonlarında yapılacak bir sonraki akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanabilecekler.

Kampanya katılımı için Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Neo, Neo Business, Kobi Axess ve Free sahipleri, ilk harcamalarından önce Akbank sisteminde kayıtlı olan cep telefon numarasından bir kez “BP” yazıp 4566’ya SMS ile gönderilmesi yeterli olacak.

Katılımcıların kazanacağı 30 TL chip-para kartlara yüklendiği andan 31 Mayıs 2016 tarihine kadar kampanyaya katılan tüm Axess üyesi BP istasyonlarında yapılacak bir sonraki akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecek. Kullanılmayan chip-paralar 1 Haziran 2016 tarihinde silinecek. Kampanya kapsamında işlemlerin Axess üye işyeri BP istasyonlarındaki Akbank POS terminali üzerinden yapılması gerekiyor.