Haberler

2016 Mazda CX-3 Los Angeles Fuarı'nda

2016 model Mazda CX-3 Amerika'da düzenlenen otomobil fuarında görücüye çıktı.

Yeni kompakt crossover SUV, SKYACTIV Teknolojisi ve KODO-Hareketin Ruhu tasarımı özelliklerine sahip olan Mazda'nın yeni nesil ürün hattındaki araçların beşinci modeli. CX-3, kişinin bir araçta arayacağı tüm özellikleri sunuyor: çok güçlü ve tarz sahibi bir tasarım, yalnızca müşterinin kullanım kolaylığı düşünülerek geliştirilmiş özellikler ve Mazda’nın her modelinde önemsediği uyumlu sürüş hissi. 

Güzel ve zarif tasarımın devamı olarak, bir araçta tüm hayatın anlatıldığı KODO ruhunda yaşam bulan keskin hatlar ile hız hissiyatı betimlenmiştir. Araç içinde, kullanılan malzeme detaylarına özenle dikkat çekilerek etkileyici derecede zarif ve kaliteli bir kabin ortamı yaratıldı. Muhteşem çevre ve güvenlik performansının yanı sıra çok uyumlu bir sürüş zevki gerçekleştirmek amacı ile CX-3 dikkatlice işlenmiş tüm SKYACTIV Teknolojilerine sahip. 

 Güç aktarma özellikleri arasında SKYACTIV-D 1.5-litre temiz dizel ve SKYACTIV-G 2.0-litre doğrudan enjeksiyonlu benzinli motorlar bulunuyor. Mazda’nın yeni nesil AWD sisteminin yanında her bir seçenek, önemli ölçüdeki düşük emisyonlarıyla birlikte güçlü ve doğrusal sürüş performansı sunuyor. Aynı zamanda müşterinin sürüş keyfini arttırmak adına model, araç içi bağlantı sistemi MZD Connect* ve i-ACTIVSENSE gelişmiş güvenlik özellikleri gibi Mazda’nın çok çeşitli son teknolojilerini de sunuyor.

Mazda'nın son tasarımı ve teknolojisiyle Mazda CX-3, şehir içi sürüşten harika şehirdışı seyehatlere kadar her ortamda müşterinin yaratıcı hayat tarzına uyum sağlamak için üretilen bir araç. Model 2015 yılı ilkbaharından itibaren Japonya’da dünya satışlarına başlayacak ve Mazda ürün hattının yeni temel modeli olması bekleniyor.  

MAZDA HABERLERİ