Haberler

2021 VW Atlas’ ın İlk Görseli Geldi

Volkswagen, güncellenmiş 2021 Atlas'ı önizleyen görsellerini yayınladı.

Alman otomobil üreticisinin büyük SUV'ı Atlas, Amerika’daki iyi satışlarına devam ediyor. Ancak daha fazla müşteri isteyen marka, bu modeli ufak bir makyaj operasyonundan geçirdi. 2021 yılı için makyajlanan model, yaya güvenliği için tampon tasarımını değiştirdi.Ön fasyayı daha sportif hale getiren marka, bu modelini Atlas Cross Sport' a çok daha fazla benzetmiş diyebiliriz.

Ön bölümde mükemmel şekilde hizalanan LED gündüz yanan farları, ince led farları, revize edilmiş ızgarası aracın daha sportif hale getirmiş. Arkada ise stil değişiklikleri daha az yapılmış.

Henüz yeni Atlas'ın iç görüntüleri veya çizimleri henüz yayınlanmadı, ancak Autoblog, düz tabanlı yeni bir direksiyon simidi kullanılacağını belirtiyor. Baz modelde 8 inçlik bilgi-eğlence sistemi de yer alacak.Diğer değişiklikler arasında  kablosuz telefon şarjı ve Dinamik Yol İşareti Tespiti ve Trafik Sıkışıklığı Asistanı  gibi güncellenmiş sürüş teknolojileri bulunuyor.

Motor hattında herhangi bir değişiklik yapılmayacak.Yoluna 2.0 litrleik ve 3.6 litrelik motorlar kullanılmaya devam edilecek.

VOLKSWAGEN HABERLERİ