Haberler

Yeni Mercedes GLS Testlere Devam Ediyor

Üçüncü nesil GLS, mevcut model ile birlikte park esnasında görüntülendi.

Mercedes' in yeni MHA platformunu kullanacak olan GLS modeli,  selefi gibi üç sıralı koltuk sistemi ile gelecek.Bu nedenle uzun bir gövde yapısına sahip olan model, GLE AİLESİNDE de kullanılan MHA platformu üzerinde geliştirildi.

Raporlar, yeni Mercedes GLS'nin, motor seçenekleri de dahil olmak üzere birçok donanımını Mercedes S-Class sedan ile paylaşacağını söylüyor.Bu nedenle, turboşarjlı altı ve sekiz silindirli geleneksel motorlar, hatta bir hibrid sistemin de yeni GLS' nin motor seçenekleri arasında yer alacağı tahmin ediliyor.Üçüncü nesil modelde büyük ihtimalle 48 voltluk hibrit motor kullanılacak.

Yeni nesil Mercedes GLS, Dijital Işık teknolojisine sahip farlar, gösterge paneli için çift ekran ve 12.3 inç ekranlı medya ekranı kullanacak.Ayrıca konuşma tanıma özelliği ile desteklenen, artırılmış gerçeklik teknolojisine sahip MBUX bilgi-eğlence sistemi  de GLS' de yer alacak özellikler arasında.

Yeni suv modelinde sürücü destek sistemleri de son teknolojiye sahip olacak.Büyük ihtimalle S Serisinde gördüğümüz tüm özellikler,bu modelde de olacak.

MERCEDES - BENZ HABERLERİ