2019 Mercedes A Serisi Sedan Audi A3’ e Rakip Olacak, Fiyat Listesi

İki model arasında sıkı bir rekabet olacak.
20-03-2018 10:55 - 20658 Okundu

Mercedes-Benz hala yeni A-Serisi Sedan'ı hafif kamuflaj altında tutuyor ancak modelin nasıl bir tasarıma sahip olacağını az çok tahmin edebiliyoruz.

Kleber Silva tarafından yorumlanan yeni A Serisi sedan, C sütununa kadar hatchback model ile aynı kalacak.Ancak arka uçta yeni bir tasarım ile karşılaşacağız.

Silva’ya göre, 2019 A-Serisi Sedan, C, E ve S serisindeki far tasarımları yerine krom bir çubuk ve bu çubuğun sonundan başlayan yatak farlar ile gelecek.

Yeni A Serisi sedan, hatchback model ile aynı motor seçeneklerine sahip olacak.Ayrıntılar lansman tarihine yakın bir tarihte duyurulacak.

Ayrıca AMG ekibinin bu model de AMG 45 versiyonunu üretip üretmeyeceği henüz bilinmiyor.Ancak RS3 Sedan ile rekabet edilmek isteniyorsa bu versiyonun kesinlikle üretilmesi gerekiyor denebilir.Bu model 400 hp  ve dört tekerlekten çekiş gücünde olacak.

Amerika pazarında yeni A Serisi sedan’ ın 31 bin dolar fiyat etiketine sahip olan A3’ten pahalı olması bekleniyor.Bu da Avrupa’da rakiplerinden 5 bin Euro daha pahalı olacağı anlamına geliyor.