Harley-Davidson Bayilik Şartlar, Nasıl Alınır 2018

Harley-Davidson yeni bayilikler vermeye hazırlanıyor.

100 yılı aşkın bir süredir özgürlük hayallerini gerçeğe dönüştüren Harley-Davidson efsanesi, Türkiye’de bayi ağını büyütmeyi hedefliyor. Tüm bayilerini marka elçileri olarak konumlandıran Harley-Davidson, bayi ailesine katılarak kendi işinin sahibi olmak isteyen özgür ruhları bekliyor.

 

Dört Adımda Harley Ailesinin Bir Parçası Olun!

Harley-Davidson’ın bayi ailesine katılmak isteyenleri dört aşamalı bir süreç bekliyor. İlk olarak başvuru formunu dolduran bayi adayları, başvurularının kabul edilmesi durumunda mülakat sürecine giriyor. Mülakatta da başarılı olan adaylar, yeni bayisiyle birlikte Harley-Davidson efsanesinin ve özgür kültürünün bir parçası oluyor. Tüm süreçleri başarıyla geçen adaylar için gerekli tüm eğitim desteğini de sağlayacak olan Harley-Davidson bayilerinde, motosiklet ve motosiklet aksesuarından servise kadar pek çok hizmet veriliyor.

 

1901 yılından bugüne gelen efsane

William S. Harley’in 1901 yılında bir bisiklet selesine motor takmasıyla başlayan efsane, bugün tasarım harikası, kişiselleştirilebilir motosikletleriyle her yaştan her kültürden milyonlarca insanın hayallerini süslemeye devam ediyor. Harley-Davidson, yeni stratejisi kapsamında bayileriyle birlikte sürdürülebilir ve çevreye duyarlı bir şekilde büyümeyi planlıyor. Harley efsanesinin hedefleri arasında, 2027 yılına kadar 100 yeni motosiklet modeli çıkarmak da yer alıyor.

Harley-Davidson ailesine katılmak isteyenler bayilik başvurularını www.harley-davidson.com/tr/tr/company/become-a-dealer.html adresindeki formu doldurarak yapabiliyor.