Pirelli 'Transist 2014 Ulaşım Sempozyumu ve Fuarı'nda

19-20 Aralık tarihilerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda Pirelli, MC85 ve MC88 otobüs lastiklerini sergileyecek.

Ulaşım sektörünün otorite kurum ve kuruluşlarını bir araya getiren ‘Transist 2014 Ulaşım Sempozyumu ve Fuarı’ 19-20 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

Sektörün otorite kurum ve kuruluş temsilcilerini bir araya getirecek olan fuarda bu yıl 4S; Akıllı, Güvenli, Kolay ve Sürdürülebilir-(Smart, Safety, Simplicity, Sustainability) başlıkları altında, ulaşım sektöründeki bilgi paylaşımının sağlanması, halkın toplu ulaşıma ilgisinin artırılması, altyapı koşullarının iyileştirilmesi gibi konular işlenecek.

Pirelli MC88 ve MC85 lastikleri kaplanabilirlik, konfor, ıslak zeminde üstün yol tutuş, daha fazla çekiş ve performansı bir arada sunuyor. Artırılmış kilometre ömrünün yanı sıra, sessizlik ve dayanıklılığı da artırılan Pirelli MC85 ve MC88, yüzde 15 azaltılan dönme direnciyle enerji tasarrufu ve ekonomik sürüş sağlıyor.

Pirelli MC88 ve MC85 lastikleri, 2016 Avrupa normlarınca bir önceki nesil referans lastiğe göre ıslak zeminde yüzde 15 artırılmış yol tutuş ve daha kısa fren mesafesi ile güvenlik konusunda ödün vermezken, yolcu taşımacılığının olmazsa olmazlarından konfor ve dayanıklılığı ile pazarda beklentileri en iyi şekilde karşılıyor.

Ulaşım sektörünün büyük oyuncuları; filolar için

Pirelli fuarda, ulaşım sektörünün önemli bir parçasını oluşturan filo taşımacılığı için de çözümlerini sergileyecek. Uluslararası, bölgesel ve yol dışı kullanım koşullarında hizmet veren kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun ürün yelpazesine sahip Pirelli’nin kaplama teknolojisi Novateck ile lastikler orijinal desenleri ile kaplanarak 3. ömürüne kadar ulaşabilirken, performans ve kalitesinden ödün vermiyor.

Pirelli’nin kaplama teknolojisi Novateck, yeni 01 serisi lastiklerin de kaplama ürün gamına katılmasıyla tüm ürün gruplarıyla pazarın yüzde 80’inden fazlasına hitap ediyor.