Rezvani Arsenal Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Arsenal önümüzdeki haftalarda görücüye çıkacak.

Rezvani Motors yepyeni Arsenal'i "birkaç hafta içinde" görücüye çıkarmadan önce tanıttı. Şirket bu noktada model hakkında fazla bir şey söylemiyor, ancak "mevcut en gelişmiş zırhlı lüks araç" olmayı vaat ediyor.

Spesifik bilgiler çok az ama Rezvani SUV'un "şu anda piyasada bulunan en ileri zırh teknolojisi" ile donatılacağını söyledi. Arsenal'in geleneksel balistik çelik yerine hafif ve B6 seviyesinde koruma sağlayan "yenilikçi bir kompozit malzeme" kullanması planlanıyor. Bu da modelin çeşitli tabanca ve tüfeklere karşı dayanıklı olduğu anlamına geliyor.

Rezvani bu noktada Arsenal hakkında başka bir şey söylemiyor, ancak diğer araçlarına göre "zarif ve daha gizli" olan "askeri esintili bir tasarıma" sahip olacağını doğruladı. Yayınlanan görselde modelin şişkin bir kaputu, eğimli bir tavanı olacağını gösteriyor. Şirket ayrıca SUV'un geleneksel lüks özelliklerinin yanı sıra yedi koltuğa sahip olacağını söyledi.

Şirket ayrıntıları gizli tutarken, Arsenal'in 420 hp (313 kW / 426 PS) üreten bir V8 motora sahip olacağını açıkladı. Bu da SUV'un Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe veya GMC Yukon'a dayandığını gösteriyor zira her üçü de aynı güçte 6.2 litrelik bir V8 motor sunuyor. Bununla birlikte Rezvani, 675 hp (503 kW / 684 PS) gücünde bir varyant planlarını da doğruladı.

Fiyatlandırma 225.000 dolardan başlıyor ve yukarıda bahsedilen zırhlama isteğe bağlı olacak.