2019 Nissan Murano Testlere Devam Ediyor

Bir dönem Türkiye'de de satışa sunulan Murano makyajlanıyor.
22-11-2018 10:41 - 23464 Okundu

Nissan' ın büyük suv modeli Nissan Murano 2019 model yılı için makyajlanıyor. Amerika ve Kanada pazarlarında satışta olan model, hafif kamujlaj ile soğuk hava testlerine tabi tutuluyor.

Selefindeki ön fasyayı artık daha modern bir tasarıma bırakan Nissan Murano, V şeklindeki ızgarası ile dikkat çekiyor.Ancak  selefindekine göre daha farklı bir çerçevesi bulunuyor bu ızgaranın.Nissan' ın son yıllarda tüm modellerinde kullandığı tasarım dilini bu modelinde de kullandığını görüyoruz.Özellikle LED gündüz farları ve ön farlarda bu etki görülebiliyor. Tampon tasarımı ise aynı gibi fakat ortadaki dikey parça ilk defa kullanılıyor.

Ön bölümde olduğu kadar arka bölümde de farklılıklar bulunuyor.Stop lambalar üzerinde kamuflaj bulunsa da aydınlatma sisteminin farklı bir tasarımla geleceği kesin diyebiliriz.

Kaputunun altında 3.5 litrleik V6 üniteye sahip olan model 263 hp güç ve 325 nm tork üretebiliyor. Ancak 2019 Nissan Murano' nun 2.0 litrelik motor ile yollara çıkması bekleniyor. Bu ünitenin diğer Nissan modellerinde 252 hp güç ve 380 nm tork ürettiğini de belirtelim.