Yokokama Lastikleri Premium Markalarda

Premium otomobil markalarının lastik tercihleri ilk olarak Yokohama oluyor.

Yokohama’nın Advan serisi lastikleri, premium otomobillerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Lüks segmentin gözde markası Porsche Cayenne orijinal ekipman olarak YOKOHAMA ‘’Advan Sport V105’’ lastiğini tercih etti. ‘’Advan Sport V105" mükemmel sürüş performansı, üstün konfor ve güvenlik özellikleri sunuyor.

Dünya’nın en önemli ve prestijli otomobil markalarının tercih ettiği Yokohama lastikleri yine ilk tercih olmayı sürdürüyor. Porsche’un SUV modeli Cayenne, tüketicisini Yokohama’nın yüksek performanslı sportif sürüş keyfi sunan ADVAN serisi lastikleriyle buluşturuyor. Audi ve Mercedes-Benz’in üst düzey performans modellerinden sonra Porsche da Cayenne modeli için Yokohama’yı orijinal ekipmanı olarak seçmiş oldu.

Porsche markası ile birlikte geliştirilen lastiğin yan yüzünde “N-2” simgesi ise markaya özel üretilmiş olduğunu gösteriyor.295/35R21 107Y ölçülerindeki Advan Sport V105 lastikleri güvenlik özellikleri ve üstün konforuyla sürüş keyfini en üst seviyeye taşıyor. Yokohama’nın yüksek performans lastikleri serisinin amiral gemisi olan ADVAN, spor otomobiller için geliştirilmiş, yüksek hız becerisine sahip özel bir lastik. ADVAN, sportif performansı, ıslak zemindeki mükemmel dengesi ve sessiz sürüş keyfi nedeniyle spor otomobil üreticilerinin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.

Performans otomobillerinin bir numaralı tercihi olan çevre dostu Advan lastikleri Audi (S8, A7, Q7), Mercedes Benz (CL 63 - 65 amg, ML class, C Class, C Class AMG, CLS ve SLK), Porshe (911, Carrera 4, Cayenne) ve Bentley (Continental) modelleri tarafından orijinal ekipman olarak kullanılıyor.