2015 Ford Fiesta'ya Yeni Renk Seçenekleri Eklendi

2015 Ford Fiesta,Şeker Kırmızı, Kum Kahverengi ve Manyetik Gri renk seçenekleri ile de satın alınabilecek.
11-07-2015 08:12 - 18407 Okundu

Ford’un B segmentindeki iddialı modeli Fiesta, daha zengin donanım ve yeni renk seçenekleri ile farklı bir havaya büründü. Sene başında 140 PS’lik güç üreten 1.0 litre EcoBoost motora sahip Red ve Black modellerini ürün gamında ilk kez sunarak büyük beğeni toplayan Fiesta’nın renk seçeneklerine Şeker Kırmızı, Kum Kahverengi ve Manyetik Gri alternatifleri de eklendi.

3 farklı donanım seviyesinde sunulan Fiesta’nın tüm versiyonlarında yenilikler mevcut. 3 kollu deri direksiyon simidi ve deri kaplı el freni, Fiesta’nın Trend donanım seviyesindeki standartlara eklendi. Fiesta Trend X donanım seviyesinde de deri kaplı el freni standartlar arasına alındı. Fiesta’nın en üst donanımı olan Titanium’da ise 15 inç yerine 16 inçlik alüminyum alaşım jantlar sunulurken, ön tasarımda krom barlı alt ızgara kullanılıyor.

Fiesta’da, güçleri 82 ile 140 PS arasında değişen, 1.0 litreden 1.6 litreye uzanan 6 farklı benzinli ve dizel motor seçenekleri sunuluyor. İç mekanda kalite hissinin arttığı yeni Fiesta versiyonunun tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatları 42.000 TL’den başlıyor.