2015 Maserati Ghibli Ermenegildo Zegna Edition İstanbul'da

Masera Ghibli Ermenegildo Zegna Edition ,İstanbul Autoshow'da tanıtıldı.
22-05-2015 13:22 - 21595 Okundu

Geçen yıl global düzeyde kaydettiği yüzde 137’lik büyümeyle satış rekoru kıran İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati, yeni modelleriyle İstanbul Autoshow 2015’de gövde gösterisi yapıyor. Tofaş çatısı altındaki FerMas tarafından ülkemizde temsil edilen Maserati, Ghibli Ermenegildo Zegna Edition’ı İstanbul’da ilk kez sergiliyor. Ayrıca dizel ve benzinli motorlarla donatılan Ghibli ve Quattroporte ile GranTurismo Sport modelleri de öne çıkıyor. 

Türkiye’nin yanı sıra global düzeyde de hızlı büyümesiyle dikkat çeken İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati, İstanbul Autoshow 2015’de yeni modellerini sergiliyor. Global satış rekoru kırmasında büyük rolü olan Ghibli, Quattroporte ve GranTurismo Sport modellerini İstanbul’da podyuma çıkaran Maserati standının en dikkat çeken ürünü hiç kuşkusuz, İtalyan estetiğinin yeni stil ikonu Ghibli Ermenegildo Zegna Edition oldu. Ünlü İtalyan moda tasarımcısı Ermenegildo Zegna ile yapılan işbirliği sonucunda sınırlı sayıda üretilen Ghibli Ermenegildo Zegna Edition, iki ünlü İtalyan markasının muhteşem birlikteliğini ortaya koyuyor.

Özel efektli dış boya

Dinamik ve modern bir görünüme sahip olan Maserati Ghibli Ermenegildo Zegna Edition, yeni ve özel bir tasarım anlayışını temsil ediyor. Lüksü detaylarda görenleri hedefleyen modelin en ilgi çekici özelliklerinin başında özel efektli dış boyası geliyor. Model, Ermenegildo Zegna ile birlikte tasarlanan malzeme sayesinde ‘Azzuro Astro (Yıldız Mavisi)’ dış boyası ile farklılaşıyor. Üç farklı renk katmanı uygulanan dış boya, değişken, parlak mavi tonlardan kül grisine dönüşen yapısıyla otomobilin kaslı görüntüsündeki detayları vurguluyor.

Araçta kullanılan 20 inçlik Urano jantlar da model için özel olarak üretilmiş. Sıvı metal olarak adlandırılan özel kaplamasıyla aracın sportif stili, yüksek teknolojisi ve lüks konumlandırmasını vurgulayan jantlar, modelin dış görünümündeki vurucu ayrıntılardan biri olarak öne çıkıyor.