2015 Yeni Ford S-Max 04-10-2014

Yeni Ford S-Max Paris' te tanıtıldı.
03-05-2015 19:40 - 13333 Okundu

Ford, Uluslararası Otomobil Fuarı’nda Yeni S-MAX’in dünya lansmanını gerçekleştirdi. Ford, Paris Otomobil Fuarı’nda sportif aktivite aracı S-MAX’in tamamen yeni neslini tanıtırken, Ford’un yeni tasarım diline uyarlanan yeni C-MAX ve Grand C-MAX ilk defa kamuoyu önüne çıktı.

S-MAX, bir aile otomobili için dinamizm ve konforu bir arada sunan sportif bir aktivite aracı. Yansımayı önleme özellikli uzun farlara sahip “Ford Dinamik LED Farlar”ın ilk kez sunulacağı Ford modeli olan S-MAX, sınıfında Çarpışma Önleme Sistemi’ni ilk olarak sunan model konumunda.

Stil sahibi ve akıcı hatlarla şekillendirilen Yeni S-MAX’ın dinamizmi ön planda tutan iç mekanında 5 veya 7 kişilik oturma seçenekleri tercih edilebilirken, ikinci ve üçüncü sıradaki koltuklar tamamen zemine katlanabilmeleriyle sınıfında bir ergonomi sunuyor. 32 farklı kombinasyonda katlanabilen koltuklara sahip iç mekanda Ford’un Aktif Masaj fonksiyonuna sahip araçta, segmentinde ilk kez sunulan ısıtmalı ve soğutmalı Ford “Multi-Contour” koltuklar mevcut.

Yeni S-MAX, 1,5 litre 160 PS EcoBoost benzinli, 2,0 litre 240 PS EcoBoost benzinli ve 2,0 litre TDCI 180 PS turbo dizel motorlarla sunulacak.