2016 Kia Aralık Ayı-Sene Sonu İndirimi-2016-12-20

Kia, Aralık ayı kampanyasında büyük indirimler sunuyor.
20-12-2016 08:06 - 19932 Okundu

KIA, Aralık ayına özel kampanyaları ile otomobil tutkunlarına cazip fiyatlar sunmaya devam ediyor. KIA’nın Aralık’a özel sunduğu kampanyalarında Picanto, 50.900 TL fiyatla satışa sunuluyor. Rio’da 2.600 TL’ye varan indirim, cee’d’de 3.600 TL’ye varan indirim, Soul’de 7.800 TL indirim, Sportage’de 11.500 TL’ye varan indirim, Cerato’da 64.900TL’den başlayan fiyatlar, Sorento’da 11.200 TL indirim ve K2500’da 3.500 TL indirim uygulanıyor…

 

KIA Picanto 50.900 TL fiyatla satışa sunuluyor…

Sınıfından beklenen kompakt görünümünü sınıfından beklenmeyen konforla birleştiren KIA Picanto, 50.900 TL fiyatıyla  otomobil tutkunlarına yeni heyecanlar yaşatıyor.

KIA Rio’da 2.600 TL’ye varan indirim…

KIA’nın en sevilen modelleri arasında bulunan Rio, birçok üstün yeteneği bir arada sunuyor. İleri teknolojileri ve çarpıcı tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken KIA Rio, temsil ettiği sınıfın en çok tercih edilen oyuncuları arasında yer alıyor. Sunroof, projeksiyon tipi ön farlar, LED tipi gündüz farları, 17 inç alaşım jantları, katlanabilen elektrikli yan aynaları, yağmur sensörü ve bluetooth özellikleri ile göz dolduran KIA Rio, Aralık ayına özel 2.600 TL’ye varan indirim avantajı ile otomobil severleri mutlu ediyor.

KIA Cerato’da 64.900TL’den başlayan fiyatlar…

 

Modern tasarımı ve teknolojileri ile otomobil severleri kendine hayran bırakan KIA Cerato, yeni sürüş modu seçme sistemi ve geri görüş kamerasıyla sürücülere güven sağlıyor. Isıtmalı koltuklar ve panoramik sunroof özellikleriyle keyifli bir sürüş vadeden Cerato, düşük yakıt tüketimi sağlayan 1.6 litrelik dizel motor seçeneği ile de göz dolduruyor. Aralık ayı boyunca 64.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Cerato, güven ve konfor arayanlar için kaçırılmaz bir fırsat…

KIA cee’d’de şimdi 3.600 TL’ye varan indirim…

Cesur ve şık tasarımı ile dünyada ve Türkiye’de otomobil severlerin ilgi odağı olan KIA cee’d, Aralık ayına özel 3.600 TL’ye varan indirim fırsatları ile otomobil tutkunlarını bir kez daha kendine hayran bırakıyor. Herkesin sahip olmak isteyeceği etkileyici bir tasarıma sahip olan olan KIA cee’d; akıllı park yardım sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli park freni ile etkili çözümler sunuyor. Yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu, 1.6 L dizel motor, 7 ileri DCT şanzıman gibi özellikleri ile dikkat çeken KIA cee’d, Aralık’a özel indirim fırsatlarıyla kışa yeni modelle girmek isteyenlere sesleniyor.

KIA Soul’da 7.800 TL’lik indirim…

Kalabalıklar arasında olsa bile özel tasarımı ile kendini belli eden KIA Soul; anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi, arka park sensörü ve diğer üstün özellikleri ile güven ve konfor sunuyor… SUV segmentine yepyeni bir soluk getiren ve sıradışı tasarımı ile çok konuşulan KIA Soul, 7.800  TL’lik indirim. Aralık ayına özel kampanyalı fiyatı ile şaşırtıyor. 1.6L CRDI dizel motoru ile yüzde 20’ye varan yakıt tasarrufu sağlayan KIA Soul’e Aralık ayı imkanlarıyla sahip olmak isteyenlere duyurulur.

KIA Sportage’a 11.500 TL’ye varan indirim…

Dördüncü nesli ile kompakt SUV sınıfını yeniden tanımlayan KIA Sportage, tasarımı, yeni 1.6 litre T-GDI motoru ve ilk kez sunulan GT Line seçeneği ile keyif ve konfor dolu sürüş deneyimleri yaşatıyor. Sürücü ve yolculara maksimum düzeyde konfor sunan iç kabini ve üstün yol tutuş özellikleri ile KIA Sportage, sofistike duruşu, üstün performansı, ileri güvenlik teknolojileri, “Red Dot”, “IF” ve “Good Design” uluslararası tasarım ödülleri ile göz dolduruyor. Otonom Acil Frenleme Sistemi, Şeritten Ayrılma Uyarısı Sistemi, Şerit Takibi Destek Sistemi, Yüksek Aydınlatma Asistanı, Şerit Değiştirme Asistanı, Arka Çapraz Trafik Uyarıcısı sistemleri ileri düzeyde emniyetli bir sürüş vaad eden KIA Sportage, 11.500 TL’ye varan inanılmaz indirimi ile Aralık ayının öne çıkan iddialı modelleri arasında yer alıyor.

KIA Sorento’da 11.200 TL kampanya…

SUV segmentinde akla ilk gelen modeller arasında bulunan KIA Sorento, etkileyici tasarımı, üstün donanım özellikleri, yüksek teknolojisi ve konforu ile yolda ve arazide efsaneler yaratmaya devam ediyor. IF Tasarım ödüllü KIA Sorento; Yeni “Şerit Takip Sistemi”, “Kör Nokta Uyarı Sistemi”, “Çevre Görüş Sistemi” ve Yeni Navigasyon sistemi özellikleri ile daha güvenli ve akıllı bir sürüş deneyimi sunuyor. Akıllı park sistemi, akıllı hız sabitleme sistemi, ısıtmalı ve soğutmalı koltukları, anahtarı kullanmadan algısal teknoloji ile açılan akıllı bagaj kapağı gibi özelliklerine güvenlik alanında yenilerini ekleyen Sorento, SUV segmentindeki konumunu daha da güçlendiriyor. Sorento, Aralık ayı boyunca 11.200 TL’lik indirimli fiyatı ile efsaneleri yaşamak isteyenleri KIA showroom’larına bekliyor…

KIA K2500, 3.500 TL’lik indirimi ile hafif ticari sınıfta öne çıkıyor…

Kompakt görünümünü konforla birleştiren KIA’nın hafif ticari modeli K2500, 3.500 TL’lik indirimli fiyatı ile sınıfında öne çıkıyor. Geniş kasa hacmi ve taşıma kapasitesi ile tercih edilen K2500, 130 PS gücündeki 2.5L dizel motoru ve 6 ileri düz vites özellikleri ile sürücüsüne gün boyu konfor ve çevik bir sürüş keyfi yaşatıyor. Dijital saati, elektrikli ön camları, üç noktalı emniyet kemeri gibi sınıfına yenilik getiren özellikleri ile K2500, kışa hazırlık yapmak isteyenler için iyi bir alternatif oluşturuyor.

2017 Kia Picanto Fiyat Listesini İncelemek İçin Tıklayınız

2017 Kia Rio Sedan Fiyat Listesini İncelemek İçin Tıklayınız

2017 Kia Rio Hatchback Fiyat Listesini İncelemek İçin Tıklayınız

2017 Kia Rio Ceed Fiyat Listesini İncelemek İçin Tıklayınız

2017 Kia Ceed SW Fiyat Listesini İncelemek İçin Tıklayınız

2017 Kia Cereto Fiyat Listesini İncelemek İçin Tıklayınız

2017 Kia Sportage Fiyat Listesini İncelemek İçin Tıklayınız