2017 Kia Mart Ayı Kampanyası-Fiyatları 2017-03-14

Kia, kampanya koşullarını açıkladı.
14-03-2017 08:21 - 21720 Okundu

Kia, 2017 mart kampanyası detaylarını ve fiyat listesini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Yeni Picanto ve yeni Rio modellerini otomobil severlerle buluşturan KIA, Mart ayı boyunca geçerli olacak kampanyalı fiyatlarını açıkladı. Kampanya kapsamında lansmana özel 1.000 TL indirimle yeni KIA Picanto, 64.900 TL’lik fiyatı ile otomobil tutkunlarını cezbediyor. Premium Paket’e özel 1.500 TL indirim uygulanan KIA Sportage ise 89.900 TL’den başlayan fiyatıyla dikkat çekiyor. KIA, yeni Rio’yu 57.900 TL’den, cee’d’i 85.900 TL’den, cee’d Sportywagon’u 92.600 TL’den, yeni Cerato’yu ise 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

Yeni KIA Picanto, lansmana özel 1.000 TL indirimle 64.900 TL...

Üçüncü nesli ile bayilerdeki yerini alan yeni Picanto, genç ve dinamik tasarımıyla A segmentine tamamen yeni bir soluk ve benzersiz bir sürüş deneyimi getiriyor. Kompakt boyutlarıyla önceki neslin kullanım kolaylığını koruyan ve yeni tasarımı kadar yeni özellikleriyle de benzersiz bir sürüş deneyimi sunan yeni Picanto, 84 HP gücündeki 1,25 litrelik benzinli motor ve dört kademeli otomatik şanzıman kombinasyonuyla satışa sunuluyor. Bünyesinde barındırdığı konfor ve güvenlik teknolojileriyle modern çağın gereklerini yerine getiren yeni Picanto, canlı renk alternatifleriyle çekici ve dinamik bir duruş sergiliyor. Picanto, Mart ayı boyunca geçerli olmak üzere lansmana özel 1.000 TL indirimle 64.900 TL’lik fiyatı ile satışa sunuluyor.

Premium Paket’e özel 1.500 TL indirime sahip Sportage’lar 89.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor…

Dördüncü nesli ile kompakt SUV sınıfını yeniden tanımlayan KIA Sportage, tasarımı, yeni 1.6 litre T-GDI motoru ve ilk kez sunulan GT Line seçeneği ile keyif ve konfor dolu sürüş deneyimleri yaşatıyor. Sürücü ve yolculara maksimum düzeyde konfor sunan iç kabini ve üstün yol tutuş özellikleri ile KIA Sportage, sofistike duruşu ve üstün performansı ile göz dolduruyor. Otonom Acil Frenleme Sistemi, Şeritten Ayrılma Uyarısı Sistemi, Şerit Takibi Destek Sistemi, Yüksek Aydınlatma Asistanı, Şerit Değiştirme Asistanı, Arka Çapraz Trafik Uyarıcısı sistemleri ile ileri düzeyde emniyetli bir sürüş vadediyor. KIA Sportage, Mart ayı boyunca devam edecek Premium Paket’e özel 1.500 TL indirim ile Comfort paket 89.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni KIA Rio 57.900 TL’den başlayan fiyatıyla şaşırtıyor…

Dördüncü nesli ile bayilerdeki yerini alan yeni Rio, modern ve yenilikçi tasarımıyla göz dolduruyor. Artan uzunluğu (15 mm) ve azalan yüksekliği (5 mm) ile çok daha dinamik bir duruş sergileyen yeni Rio, 10 mm artarak 2.580 mm’ye ulaşan dingil mesafesiyle daha geniş ve ferah bir yaşam alanı vadediyor. Bünyesinde barındırdığı teknolojiler ile ileri seviyede konfor ve güvenlik sunan yeni Rio, 1,25 litre ve 1,4 litre benzinli motor ve 1,4 litre hacimli turbo dizel olmak üzere toplam üç farklı motor seçeneği sunuyor. Comfort, Concept ve Concept Plus olmak üzere üç farklı donanım paketine sahip yeni Rio, dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor. Sekiz farklı renk alternatifiyle yeni Rio, Mart ayı boyunca 57.900 TL’den başlayan fiyatlarla otomobil severlerin beğenisine sunuluyor.

KIA cee’d’in Mart ayına özel fiyatı 85.900TL’den başlıyor…

KIA cee’d etkileyici sportif görünümü ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Cesur ve şık tasarımı ile otomobil severlerin ilgi odağı olan KIA cee’d, Mart ayına özel 85.900 TL’den başlayan fiyatlarla, cee’d Sportywagon ise 92.600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

KIA’nın son yıllarda özellikle Avrupa’da elde ettiği başarıda önemi rolü bulunan modeller arasında yer alan cee’d, etkileyici tasarımı ve sürprizlerle dolu donanımı ile C segmentine heyecan katıyor. Her açıdan muhteşem bir tasarım bütünlüğü sunan KIA cee’d, agresif ve sportif tasarımı ile genç kullanıcılara göz kırpıyor. 7 inç büyüklüğündeki multimedya & Navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli park freni gibi yeni nesil özellikleri ile etkili çözümler sunan KIA cee’d, sınıfında koşar adım önde gidiyor. Yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu, 1.6 L dizel motor, 7 ileri DCT şanzıman gibi özelliklerine ilave olarak, 85.900 TL’den başlayan özel fiyatı ile KIA cee’d, tüm zamanların en cesur ve en şık tasarımı ile şovunu sürdürüyor. cee’d’in beş kapılı versiyonunun yanısıa, daha büyük aileler için Sportywagon modeli de bulunuyor.

KIA Cerato’da 68.900 TL’den başlayan fiyatlar…

KIA ailesinin en beğenilen modellerinden biri olan Cerato, heyecan veren modern ve yenilikçi tasarımıyla sedan sınıfının standartlarını yükseltiyor. Modern tasarımı ve teknolojileri ile sedan pazarına farklı bir soluk katan Cerato, KIA’nın marka değerini yükselten modeller arasında bulunuyor. Sedanın kullanım özellikleriyle coupe şıklığını tek bir gövdede harmanlayan KIA Cerato, geniş yaşam alanı, zengin ekipman seviyesi ve yüksek verimliliğe sahip güçlü motor seçenekleri ile sınıfının standartlarını yeniden belirliyor. KIA Cerato manuel ve otomatik şanzıman seçeneğine sahip 1,6 litre benzinli ve otomatik şanzımanla kombine edilen 1,6 litrelik turbo dizel motor olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile satışa sunuluyor. 2004 yılından bu yana dünya genelinde 3 milyon 400 bin adetten fazla satılan ve KIA’nın en başarılı modelleri arasında yer alan Cerato, Mart ayına özel 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.