2017 Kia Soul Özellikleri Açıklandı 2016-09-30

2017 Kia Soul, makyaj operasyonundan geçirildi.
30-09-2016 13:06 - 21468 Okundu

KIA, en çok beğenilen modellerinden biri olan Soul için bir dizi geliştirme yaptı. Yenilenen Soul’de modern dış ve iç tasarımın yanı sıra yeni güvenlik ve bilgi-eğlence teknolojileri yer alıyor.

Yenilenen Soul, revize edilen metalik ızgara ön ve arka tamponlara, gündüz yanan LED ışıklara, isteğe bağlı HID (yüksek yoğunluklu deşarj) farlara ve KIA markasıyla özdeşleşen “kaplan-burun” ızgaraya sahip oldu. Otomobil severler farklı renk seçeneklerini ve 10 çubuklu 16 ve 17 inç alüminyum alaşım jant tasarımlarını seçebiliyor.

Yenilenen Soul’ün kabin içinde ise tek veya iki tonlu renk seçeneği sunan benzersiz bir kumaş döşemesi yer alıyor. Yeni parlak siyah ve metalik tonlar ile kumanda mekanizması, arabanın içindeki kaliteli ambiyansı artırıyor. Soul’ün kabin içindeki yeni turuncu tasarım paketi, beraberinde turuncu ve gri döşeme, gri dikiş ve turuncu tonları getiriyor. Mevcut tasarım paketleri geliştirilirken, Urban Active özelliği ise aracın kompakt SUV karakterini vurguluyor. Bunu yanı sıra, ön ve arka tekerlek kemerindeki parlak siyah görünümünü, ön ve arka tamponlar ile yan eşiklerin bulunduğu gövde kitini kapsayan bir dizi kozmetik geliştirmeler yapıldı. Otomobil severlerin seçenekleri arasında yer alan The Red Zone paket ise ızgara, ön - arka tamponlar ve eşik üzerinde kırmızı bir ışık setinin yanı sıra, kırmızı tavan ile küçük, kırmızı bir arka rüzgarlık sunuyor.