2017 Ranger Rover Evoque Convertible Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

2017 Ranger Rover Evoque Convertible fiyatı açıklandı.
28-07-2016 12:48 - 15077 Okundu

Dünyanın ilk Premium Kompakt Convertible SUV aracı Yeni Range Rover Evoque Convertible temmuz ayı itibari ile Kosifler Oto Showroomları’nda 115.250 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Jaguar Land Rover’ın kendi üretimi olan 2.0 Litre 180 beygir güce sahip Ingenium Dizel motoru ile Range Rover Evoque Convertible 100’ km de ortalama 5.7 litre yakıt tüketiyor.

Range Rover Evoque’ un cesur tasarımı ve kalitesinin kapsamlı teknik özellikler ve katlanır bir tavan ile birleştiği her mevsime uygun yetenekli bu model, SUV kullanımına farklı bir bakış açısı getiriyor.

Evoque Convertible’ın Z tipi katlanma mekanizması, açıldığında şık ve düzenli görünüm sunmak amacıyla arka gövde bölümüyle aynı hizaya geliyor.

Tamamen otomatik açılan tavan, maksimum 48kmsa hıza kadar 18 saniye içerisinde açılabilir ve 21 saniyede kapanır. Tavan açık konumdayken 251 litrelik bagaj yük alanı etkilenmez ve kayak takımlarını taşımaya olanak sağlayacak arka koltuk bölmesi ile çeşitli aktiviteler için kullanım kolaylığı sağlanır.

Range Rover Evoque Convertible arka gövde bölümü içinde gizli açılır emniyet çubuğu içeren ve devrilme durumunda korumayı sağlayan sistem sayesinde üstü açıkken de son derece güvenlidir. Bu sistem, beklenmedik bir devrilme durumunda yolcular için bir yaşam alanı oluşturmak üzere 90 milisaniye içerisinde iki alüminyum çubuğun açılmasını sağlar.

Terrain Response ve All- Terrain Progress Control gibi gelişmiş teknolojiler sayesinde, arazi ve hava koşulları her ne olursa olsun dengeli yol tutuşu ve her türlü araziye uygun yetenekleri Evoque Convertible’ da hissedilir. Bu özellikler, su derinliğine ilişkin gerçek zamanlı bilgi sağlayan sensörlere sahip Derinlik Algılama özelliği ile tamamlanır.

Şerit Takip Asistanı, Range Rover Evoque modelinde ilk kez Convertible gövde seçeneği ile birlikte sunuluyor.

Terrain Response sistemi sürüş koşullarını gözlemlerken, motor, şanzıman, merkezi diferansiyel ile şasi sistemlerinin takiplerini arazi koşullarına uyarlayarak aracın kullanılabilirliğini ve çekişini optimize eder.

Land Rover’da ilk kez sunulan Jaguar Land Rover’ ın yeni nesil haber/eğlence sistemi  InControl™ Touch Pro ile yüksek çözünürlüklü, 10,2 inç dokunmatik ekran yer alıyor. Marka açısından bağlantı standardını yükselten son derece hızlı tepki veren InControl™ Touch Pro kesintisiz bir akıllı telefon entegrasyonu kapıdan kapıya navigasyon, 3G bağlantısı ve premium bir ses sistemi sunuyor.