2018 Ford Yeni Focus'tan Yeni Görüntüler, Fiyatlar Ne Kadar Olacak

Ford Focus, seneye yenileniyor.
23-12-2017 11:21 - 17849 Okundu

Fordi yine renkli kamuflaj ile kapladığı yeni Focus hb' nin resmi görsellerini yayınladı.

Yeni Ford Focus, gelecek seneye dördüncü nesli ile merhaba diyecek. TimeToFocus hastagi ile kampanyalarına devam eden model, tanıtımlarını da bu kapsamda yürütüyor.

Yeni kompakt Ford, selefi ile az çok aynı boyutlara sahip olacak.Ancak dingil mesafesinin uzaması daha geniş bir kabin elde edilmesini sağlayacak.Yeni Focus, kısa süre önce piyasaya sürülen Fiesta'da kullanılan yeni tasarım izlerini benimseyecek ve böylece daha aerodinamik bir model olacak.

Fiesta' nın ST LİNE, Vignale gibi versiyonları Yeni Focus modeli için de üretilecek.Ayrıca raporlara göre RS versiyonu da gelecek.

İç kabinde ise SYNC-3 bilgi-eğlence sistemi, daha kaliteli malzemeler ve daha premium bir ortam görülecek.

Motor yelpazesinin ana yıldızı elbette 1.0 litrelik Ecobbost motor olacak.Yeni 1.5 litrelik üç silindirli motor ile 2.0 litrelik benzinli de skalada yer alacak.Dizel seçenekleri arasında 1.5 litrelik ve 2.0 litrelik bir motor yer alıyor.

Yeni 2018 Ford Focus, Mart ayındaki Cenevre Fuarı'nda tanıtılacak ve daha sonra da satışlarına başlanılacak.Fiyatlar da bu dönemde belli olacaktır.Fakat Türkiye fiyatlarında önemli bir artış beklediğimizin de altını çizelim.