2018 Hyundai Accent Blue İç Tasarımı Görüntülendi

2018 Hyundai Accent Blue kasa değiştirmeye hazırlanıyor.
14-08-2017 08:00 - 15013 Okundu

Hyundai' nin Türkiye'de de tercih edilen modellerinden birisi olan Accent' in yeni kasası casus kameralara yakalandı.Uygun fiyatı ve yüksek performansı ile müşterilerin ilgisini çeken bir model olan Accent Blue, yeni tasarımı ile oldukça talep toplayacak gibi gözüküyor.

Daha önce dış tasarımı görüntülenen fakat iç tasarımına dair çok fazla bilgi edinemediğimiz 2018 Hyundai Accent Blue' nun iç tasarımı da kendini gösterdi. Rusya'da satışta olan Solaris modeli ile aynı iç tasarıma sahip olan model,  siyah ve bej renk kombinasyonu ile dikkat çekiyor.

Orta bölümde 7 inçlik bilgi-eğlence ekranı ile de donatılan modele, otomatik klima, otomatik far sistemi gibi özellikler de eklendi.Ayrıca opsyion dahilinde sunroof da verilecek.

2018 Hyundai Accent Blue' nun kaputunun altında 1.6 litrelik dizel ünite bulunacak.Bu ünite 128 beygir güç üretebilecek.Benzinli cephesinde de yine 1.6 litrelik ünite bulunacak ve 123 hp güce kadar çıkabilecek.Vites seçenekleri ise 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik olacak.