2018 Hyundai Kona Nurburgring'te Test Ediliyor-Fiyat Listesi Ne Olur

2018 Hyundai Kona ilk defa videoya çekildi.
18-04-2017 08:51 - 21565 Okundu

Geçtiğimiz günlerde far sistemine ait resmi görsel yayınlanan 2018 Hyundai Kona, Nurburgring' te performans testlerini gerçekleştiriyor.

Ağır kamuflaj ile test edilen 2018 Hyundai Kona, malesef tasarım konusunda hala ser verip sır vermiyor.Fakat muhtemelen i20 ile aynı temelleri ve yine mehtemelen i30 modelinden altı ileri manuel ve yedi ileri otomatik vitesler ile yollara çıkacak.

İç bölümde ise Android ve IOS kullanıcılarını hedefleyen akıllı telefon entegrasyon teknolojisi yer alacak.Ayrıca otonom acil fren, şerit takip sistemi, kör nokta uyarı sistemi, cuise kontrol gibi çeşikli güvenlik sistemleri de gelecektir.

2018 Hyundai Kona' nın piyasaya çıkış tarihi hakkında sessizlik hala devam ediyor.Fakat bu yaz ya da Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı'nda piyasaya çıkacağına inanıyoruz.

2018 Hyundai Kona fiyat listesi için konuşmak erken olsa da fiyatlar rakiplerine göre daha uygun olacaktır.Özellikler Nissan Juke fiyatlarına yakın bir fiyat politikasının izleneceğine kesin gözle bakıyoruz.

2018 Hyundai Kona fiyatları sizce ne kadar olmalıdır? Fiyat hakkında yorumlarınızı aşağıdan yazabilirsiniz.